Astăzi este o zi mare pentru Gașca Zurli. Se împlinesc 10 ani de la primul spectacol. Nimeni nu le dădea vreo șansă de supraviețuire pe piața divertismentului, însă cei care au dat verdictul au fost, până la urmă, copiii. Mirela Retegan, fondatoarea trupei, povestește cum a început totul.


„Primul nostru spectacol a avut loc pe 22 mai 2010, la Palatul Copiilor București. Eram o mână de oameni, niciun actor în echipă, doar studenți și visători. Nimeni n-a crezut că o să-mi iasă, nimeni nu m-a luat în serios. Nu aveam nicio pregătire să fac asta, nu aveam pe nimeni în spate, nu stiam pe nimeni suspus. Singurul care m-a susținut în acele vremuri a fost publicul”, a scris azi Mirela Retegan pe pagina ei de socializare.

A ales data de 22 mai pentru era în preajma zilei de naștere a fiice ei, Maya, și „îmi doream să vină la spectacol și tatăl ei, care trăiește la Londra. Cornel Sorian e compozitorul și producătorul cântecelor Zurli. Primul abum are și vocile prietenilor Mayei, cu 10 cântece”, explică Mirela. Azi, la 10 ani distanță de acel moment, Gașca Zurli numără mii de spectacole, peste 100 de cântece, CD-uri, DVD-uri, cărți de povești, jocuri și jucării, plus infinite zâmbete de fericire. Nu poate să sărbătorească printr-un spectacol grandios, dar vă pregătește, din izolare, o mulțime de surprize pentru perioada următoare.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: