Poate că jocul Pokemon Go este captivant, dar unii jucători îl iau atât de mult în serios încât pot ajunge să și ucidă pentru asta. Un angajat al unui supermarket a fost ucis în bătaie chiar în parcarea magazinului din cauza unui conflict ce ar fi plecat de la celebrul joc.


Carl Gregory (20 de ani) a fost bătut crunt de două persoane și lăsat inconștient pe asfaltul parcării. Din păcate, când au ajuns medicii, nu l-au mai putut salva, informează The Sun. Doi băieți, de 20, respectiv 27 de ani, au fost arestați, fiind suspectați de crima din Broadstairs, Kent, din Marea Britanie.

Îndurerați de moartea lui Carl, familia și prietenii acestuia nu-și pot imagina cum cineva a putut să-l ucidă dintr-un motiv lipsit de sens.

carl.jpg

pokemon go
A fost bătut crunt și lăsat în stare de inconștiență pe asfaltul parcării magazinului
Foto The Sun

 

Carl și-a dat ultima suflare chiar în brațele iubitei sale, Chloe Lemare (19 ani). Mama acesteia, sceptică în privința jocului, este profund indignată de moartea băiatului: „A murit degeaba. Era doar un copil - și încă unul încântător. Până în halul ăsta s-a ajuns?”

Carl și alți doi tineri se jucau Pokemon Go, concurând între ei pentru a prinde creaturile virtuale, dar dintr-un motiv anume s-a iscat o ceartă care a degenerat. Potrivit anchetatorilor, cei doi suspecți n-au folosit nicio armă pentru săvârșirea crimei. 

Loading...