Întotdeauna relaţiile au nevoie de timp, energie şi implicare pentru a funcţionna iar destrămarea lor se produce, de cele mai multe ori, din cauza ambilor parteneri. Află cum să eviți cele mai întâlnite greșeli care duc la ruperea unui cuplu.


Nu îți critica partenerul

Este important să faci diferența între a spune ce te nemulțumește și a-l critica pe celălalt, cerându-i să se schimbe. Bărbații nu te mai ascultă din momentul în care le explici cum să fie. Spune-i, în schimb, că îi apreciezi calitățile, dar ți-ai dori să țină cont și de nevoile tale.

Nu evita confruntarea

Când au probleme în cuplu, partenerii preferă să amâne cât mai mult discuția și izbucnesc în cele mai nepotrivite momente. Dă cărțile pe față și spune-i ce te deranjează. Încurajează-l și pe el să recunoască ce nu îi place în relația voastră și găsiți o rezolvare.

Nu lăsa distanța să intervină între voi

Uneori ești prinsă de problemele de la muncă sau de despărțirea prin care trece cea mai bună prietenă și uiți să îi dai atenție iubitului tău. Același lucru i se poate întâmpla și lui. În loc să adâncești distanța cu reproșuri, mai bine pune la cale o ieșire în oraș sau o cină romantică. Vă veți reconecta, iar tensiunile vor dispărea.
 

Loading...
Citeste tot despre: