Sexul anal este un subiect controversat, adesea considerat o perversiune și din acest motiv cele mai multe persoane sunt reticente în fața ideii de a-l pune în practică. Pe de altă parte, există femei cărora sexul anal le dă senzații absolut incredibile.


Această practică reprezintă stimularea anusului în cadrul actului sexual. Penetrarea anală poate oferi plăcere, dar în același timp poate provoca disconfort fizic și psihic. Iată câteva lucruri mai puțin știute despre sexul anal de care ar fi indicat să țineți cont.

Orgasmul anal este mai intens

Un lucru mai puțin știut despre sexul anal are legătură cu orgasmul. O femeie care se bucură de sexualitatea ei și este gata să își exploreze limitele, are foarte mari șanse să se bucure și de orgasmul anal. Acesta apare în urma stimulării intraanale, fie prin contact sexual, prin stimulare manuală sau cu ajutorul unor jucării sexuale. Unele femei care au experimentat acest tip de orgasm pretind chiar că, orgasmul anal este mai intens decât cel vaginal sau clitoridian.

Este cel mai periculos

Acest tip de contact sexual poate să vină cu o multime de riscuri pentru sănătate, mai ales când nu este practicat în condiții optime. Cel mai mare pericol pe care îl prezintă sexul anal îl constituie bolile cu transmitere sexuală, precum SIDA, dar şi fisurile anale sau cancerul. Principala regulă pentru desfășurarea unui act sexual anal sigur și satisfacator o reprezinta curățenia și protecția.

Orice formă de stimulare anală necesită lubrifiant

Sexul anal poate oferi ambilor parteneri senzații incredibile de plăcere dacă este făcut așa cum trebuie. Anusul este o zonă extrem de sensibilă și din acest motiv are nevoie de mai multă atenție, dar și lubrifiere. Spre deosebire de vagin, acesta nu se lubrifiază natural și este nevoie să venim cu lubrifiant foarte mult din exterior. De exemplu, dacă penetrezi anusul partenerei prea repede, îi poți provoca dureri mari si dezgustul față de sexul anal pentru totdeauna. Deci, trebuie să o faci încet, cu foarte multă grijă și folosește lubrifiant din belșug pentru a face această experiență mai interesantă pentru amandoi.

Loading...