Unele poziţii sexuale considerate drept ciudate, nu pot fi luate prea în serios, dar sunt bune pentru distracţie. Dacă învăţaţi să fiţi suficient de dezinhibaţi ca să le încercaţi, atunci toată excitaţia „sexului” serios va fi intensificată de sentimentul de libertate dat de aceste ipostaze.


Cu cât sunt mai multe poziţii, şi cu cât sunt mai grele, cu atât mai mare va fi satisfacţia după aceea. Iată în articolul de mai jos câteva recomandări.

Poziţia „Răzbunarea femeii”

Bărbaţii încearcă întotdeauna să le pună pe femei în poziţii ciudate şi dificile. Iată una în care inversează rolurile. Întins pe spate, bărbatul îşi îndoaie picioarele şi îşi trage genunchii la piept, rămânând cu câlcâiele şi labele picioarelor în aer. Femeia, cu faţa la el, se aşează pe fesele lui şi interiorul coapselor. Cei care pun în practică această poziţie se bucură de orgasme intense.

Poziţia "Taburetul"

Femeia stă pe spate pe taburet, iar bărbatul o penetrează din picioare. Ea ar putea să stea şi pe o masă, o suprafaţă din bucătărie, un scaun sau orice suprafaţă plană.

Poziţia “Trei scaune”

O poziţie ciudată pe care cuplurile nu ezită să o pună în practică ori de câte ori simt nevoia să-şi condimenteze viaţa sexuală. Femeia stă pe un scaun cu picioarele desfăcute mult, şi cu câte un picior pe fiecare dintre celelalte două scaune, iar bărbatul stă în picioare sau îngenunchează. Este o poziţie foarte bună pentru femeia care nu suportă greutatea partenerului deasupra ei.

Loading...