Reprezentantele sexului frumos cred că bărbații au întotdeauna chef să facă sex și că sunt incapabili să refuze o partidă de amor. Însă trebuie să aveți în vedere că lucrurile nu stau întotdeauna chiar așa. Sunt câteva situații care îi fac pe bărbați să nu își mai dorească să mai facă dragoste.


Bărbații au propriile sensibilități care le pot determina o scădere a libidoului. În articolul de mai jos veți întâlni 3 situații care le taie bărbaților pofta de sex și pe care trebuie să le aveți în vedere pentru a nu vă confrunta cu așa ceva.

Partenera le vorbește sau îi compară cu foștii iubiţi

O greșeală evidentă pe care o fac cele mai multe femei atunci când sunt în intimitate cu actualul partener este să înceapă să-și amintească de foștii iubiți. Este un caz care le taie bărbaților pofta de sex şi poate fi chiar un pericol pentru viitorul relaţiei. Ei îşi vor pierde total interesul atunci când într-un context intim partenera le vorbește sau îi compară cu foștii iubiţi.

Când mintea le este invadată de griji

Atât stresul, cât și oboseala sunt factori determinanți, extrem de importanți atunci când nu au bărbații chef de sex. Pe de altă parte, când mintea le este invadată de griji și viața lor sexuală are de suferit. Pe lângă acestea, care se regăsesc cu o frecvență din ce în ce mai mare în viața celor mai mulți bărbați, și problemele din cuplu, de la servici sau tulburările mentale își pot pune amprenta asupra dorinței sexuale.

Partenera de viață nu se mai îngrijește

De cele mai multe ori, după ani de relație femeile nu își mai acordă atenția cuvenită și încep să se îngrașe. Din acest motiv, bărbaților le scade interesul din punct de vedere sexual față de partenerele de viață. Delăsarea femeilor în cele mai multe situații le taie acestora apetitul pentru a mai face dragoste.

 
 
Loading...