Dragostea ne poate lua prin surprindere şi ne poate pune în nişte situaţii la care nu ne-am gândit sau nu ne-am dorit niciodată să ajungem. Inima nu are legătură cu raţiunea şi există posibilitatea ca într-o zi să întâlnim un bărbat de care să ne îndrăgostim fără să mai ţinem cont că acesta este căsătorit.


Fără îndoială, a fi amantă nu este tocmai demn și corect, dar se întâmplă ca foarte multe femei să-și asume acest statut din diverse motive. În articolul de mai jos, veţi descoperi care sunt cele mai cunoscute amante din istorie. Unele dintre ele au iubit până la sacrificiu, altele fiindcă le plăcea pur și simplu acest stil de viață.

1. Alina Kabaeva

alina_kabaeva_foto_ap_3.jpg

cele mai cunoscute amante din istorie
Alina Kabaeva este o fostă campioană olimpică la gimnastică despre care presa a spus că ar avea o relație cu Vladimir Putin
foto: arhiva personala

Alina Kabaeva este o fostă campioană olimpică la gimnastică despre care presa a spus că ar avea o relație cu Vladimir Putin. Potrivit jurnaliștilor, Kabaeva ar fi fost motivul pentru care Putin a divorțat de soția sa, ei având deja trei copii împreună. Deși nici Președintele Rusiei și nici fosta gimnastă nu au recunoscut că ar avea o legătură, presa a continuat să speculeze acest lucru.

2. Camilla Parker Bowles

camilla.jpg

cele mai cunoscute amante din istorie
Camilla Parker fără îndoială este una dintre cele mai controversate amante din istorie
foto: arhiva personala

Camilla Parker este una dintre cele mai controversate amante din istorie. Povestea de dragoste dintre Camilla și Prințul Charles durează încă din perioada în care ei erau foarte tineri și este bine cunoscută în toată lumea. Ea a avut o relație sentimentală cu un ofițer de carieră și unul dintre apropiații Prințului Charles, de care s-a despărțit datorită deselor lui infidelități. Prințul era înnebunit după ea și în cercul lor de prieteni devenise de notorietate faptul că ei formau un cuplu. Charles îi admira firea pozitivă, lipsa de pretenții, pasiunea pentru cai și viața rurală dar și sexualitatea ei debordantă. Ani de zile, Camilla a fost amanta Prințului Charles, iar acesta a luat-o de soție după ce Prințesa Diana a murit într-un cumplit accident de mașină.

3. Monica Lewinsky

monica_lewinsky_ap01071102640.jpg

cele mai cunoscute amante din istorie
Monica Lewinsky este una dintre cele mai cunoscute amante din istorie
foto: arhiva personala

Monica Lewinsky este una dintre cele mai cunoscute amante din istorie. Ea a dobândit o mare notorietate publică datorită aventurii pe care a avut-o cu președintele Statelor Unite, Bill Clinton în timp ce lucra ca stagiară la Casa Albă.

4. Marilyn Monroe

genericmerlin.jpg

cele mai cunoscute amante din istorie
Marilyn Monroe, actriță și cântăreață a fost socotită de unii drept cea mai sexy și fascinantă femeie din toate timpurile
f

Marilyn Monroe, actriță și cântăreață a fost socotită de unii drept cea mai sexy și fascinantă femeie din toate timpurile. Însă este cunoscută și ca fiind una dintre cele mai cunoscute amante din istorie după relația pe care a avut-o cu John F. Kennedy. Această legătură nu a durat foarte mult timp deoarece Kennedy nu a avut nici cea mai mică intenție să-și părăsească soția, Jackie, iar actrița a murit în urma unei supradoze de barbiturice, după o depresie cruntă.

 
 
Loading...