De cele mai multe ori, suntem predispuşi la greşeli care ne pot compromite viaţa sexuală şi din acest motiv, nu sunt permise sub nici o formă în intimitate. Dacă îţi iubeşti partenerul de viaţă, trebuie să eviţi să critici abilitățile sale sexuale, lipsa interesului și a implicarii acestuia în pat.


Activitatea sexuală nu trebuie tratată ca pe o obligaţie sau dorită doar de unul dintre parteneri, din contră, dorința trebuie să vină din partea amândurora. Sunt tot felul de greșeli care îți poți ruina viața sexuală, iar noi vi le prezentăm mai jos.

1. Nu comunici cu partenerul despre ceea ce îți place în intimitate

Comunicarea joacă un rol esențial atât în viața de zi cu zi, cât și în viața sexuală. Chiar dacă iubitul te cunoaște suficient de bine, nu înseamnă că știe cu adevărat ce te satisface în anuminte momente și ce te face să te simți bine. Din acest motiv, comunicarea este foarte importantă atunci când vrei să-i spui ce-ți place și ce nu. Lipsa acesteia atunci când simți nevoia să schimbi ceva poate fi una din greșeli care îți pot ruina viața sexuală.

2. Să critici abilitățile sexuale ale partenerului

Una dintre cele mai mari greșeli care îți pot compromite viața sexuală este să critici peformanțele sexuale ale partenerului de viață. Acest lucru nu este indicat, deoarece poate să îl inhibe, iar momentul intim să fie compromis. De aceea, aceste  situații trebuie evitate, dacă nu vrei să ai probleme în intimitate.

3. Monotonia și pasivitatea

Aceste două lucruri îţi afectează grav intimitatea, dacă ai o relaţie de lungă durată, fiind considerate unele dintre cele mai mari greșeli care îți pot ruina viața sexuală. De aceea, este necesar să încerci lucruri noi, să faci schimbări, precum locul din casă în care faceţi sex. Vorbiţi despre fanteziile voastre, încercaţi poziţii noi, plănuiţi seri speciale sau rezervaţi o cameră de hotel. Orice schimbare menită să vă scoată din rutină este de bun augur.

4. Prezervativul este pus prea târziu

O greşeală majoră care îți poate compromite viața sexuală este să începeți partida de amor fără să folosiți prezervativul, iar partenerul să îl pună abia spre final. În acest fel șansele să contactezi o boală cu transmitere sexuală, dacă partenerul nu este stabil sunt foarte mari. Pentru o protecție cât mai eficientă, este important ca prezervativul să fie folosit de la prima atingere a organelor genitale și până după ejaculare.

 

Loading...