Femeile se pot declara fericite fiindcă au posibilitatea să experimenteze câteva tipuri de orgasm, spre deosebire de bărbați. Dar pentru acest lucru trebuie să aibă experienţă şi să-şi cunoască foarte bine corpul. Click! îți spune care sunt cele mai cunoscute tipuri de orgasm pe care le pot avea femeile.


Trăirea orgasmului și senzațiile percepute diferă de la o femeie la alta, deci putem spune că orgasmul are zeci de forme cu atât de multe senzații. În acest articol veți descoperi cele mai cunoscute tipuri de orgasm pe care le pot avea reprezentantele sexului frumos.

Cele mai cunoscute tipuri de orgasm pe care le pot avea femeile: 1. Clitoridian

Femeile ajung mult mai repede la orgasmul clitoridian, decât la cel vaginal și din acest motiv este preferat de cele mai multe reprezentante ale sexului frumos. Clitorisul poate fi stimulat cu limba, cu degetele sau cu tot felul de jucării sexuale speciale pentru acest punct erogen. În foarte multe situații, după atingerea orgasmului clitoridian, femeia dorește să fie penetrată mai profund și astfel poate fi obținut și orgasmul vaginal. Așadar, cele două sunt strâns legate.

Cele mai cunoscute tipuri de orgasm pe care le pot avea femeile: 2. Anal

Este obţinut în timpul penetrării anale, iar femeile care au experimentat acest tip de orgasm susţin că senzaţiile sunt diferite faţă de celelalte tipuri de orgasm. Înainte de a începe penetrarea anală, zona trebuie să fie foarte bine excitată, relaxată şi lubrifiată foarte mult. Penetrarea trebuie făcută cu mişcări lente, nu bruşte, sau puteţi folosi tot felul de jucării sexuale pentru anus.

Cele mai cunoscute tipuri de orgasm pe care le pot avea femeile: 3. Al punctului G

Punctul G poate fi localizat în momentul în care femeia este foarte bine excitată și va beneficia de orgasme intense, dacă este stimulat cum trebuie. Sexologii susțin că este situat pe peretele frontal al vaginului, în spatele osului pubian, la 3-5 cm de la intrarea în vagin. Atunci când femeia este excitată, punctul G se umflă şi îşi dublează diametrul, aşa că se poate simţi la atingere. Poate fi stimulat cu degetul sau cu jucării sexuale speciale.

Cele mai cunoscute tipuri de orgasm pe care le pot avea femeile: 4. Vaginal

Se poate obține prin penetrare normală, prin masturbare sau prin folosirea unor jucării sexuale, cum ar fi: dildo sau vibrator. Senzaţiile simţite de femei în timpul orgasmului vaginal sunt diferite pentru fiecare. În timp ce unele ajung să aibă orgasm imediat, altele reușesc asta mult mai greu. Din acest motiv, femeia trebuie să fie foarte bine excitată și lubrifiată, iar sexologii recomandă încercarea mai multor poziții sexuale, până se ajunge la climax.

 
 
Loading...