Imediat după ce întrețin relații intime, mulți simt nevoia, după o sesiune de îmbrățișări rapide, să se odihnească. Dar, există multe cazuri când nu poți să adormi după ce faci sex. Iată ce lucruri ciudate se pot întâmpla în corpul tău după ce întreții relații sexuale.


Ai dureri

Se spune că sexul nu ar trebui să doară, dar, în realitate, uneori o face, și asta dintr-o varietate de motive. Dacă ai avut orgasm, este posibil să apară unele crampe în uter după sex. „În urma actului sexual se eliberează oxitocină, care provoacă contracții uterine“, spune Jennifer Ashton, ginecolog. Dacă acest lucru se întâmplă din când în când, nu e cazul să te îngrijorezi. Dar dacă durerea începe să interfereze cu comportamentul sexual, ar trebui să mergi la medic, deoarece durerea regulată după sex ar putea fi un semn de endometrioză, fibroame sau chiar cancer ovarian.

Simți arsuri

Nu te speria (încă) – dacă te confrunți cu arsuri după sex, este probabil să nu fie din cauza unei boli cu transmitere sexuală. Acest tip de arsuri sau înțepături ar trebui să fie temporare (și foarte, foarte scurte), așa că, dacă te confrunți câteva ore cu acest disconfort sau câteva zile, ar putea fi vorba de ceva mult mai serios. În acest caz, nu mai amâna vizita la medic.

Află pe clickpentrufemei.ro ce lucruri ciudate se pot întâmpla după ce faci sex.

 

 
 
Loading...