Deşi ai crede că cei mai mulţi bărbaţi preferă doar femeile foarte tinere, se pare că cei care ştiu ce vor de la viaţă sunt atraşi îndeosebi de femeile mature şi experimentate. De ce se întâmplă acest lucru? În articolul de mai jos, află care sunt calităţile acestor femei, pe care reprezentanţii sexului puternic le adoră.


1. Nu le este frică să spună exact ce simt

Femeile mature știu care sunt consecințele cuvintelor lor și nu le este frică să fie vocale în anumite situații. De asemenea, știu și când trebuie să tacă și să treacă cu vederea. Acest lucru nu vine natural, ci este nevoie de mult timp pentru a stăpâni această artă.

2. Sunt independente

La 40 de ani, majoritatea femeilor sunt independente financiar și au avansat destul de mult în carieră. Acest lucru poate fi extrem de atrăgător pentru bărbații care adoră femeile puternice.

3. Știu să facă diferența între dragoste și sex

Cei mai mulţi reprezentanţi ai sexului puternic preferă să aibă parte de distracție și aventură atunci când sunt tineri și din acest motiv evită relațiile serioase. De aceea, sunt atraşi de femeile mature. Acestea ştiu să facă diferența între o noapte pasională și o dragoste adevărată bazată pe iubire și comunicare.

4. Știu să își exprime dorințele sexuale

Femeile mature ştiu ce îşi doresc în intimitate. În timp ce femeile mai tinere sunt puțin mai reticente în această privință deoarece vor să își protejeze partenerul, femeile peste 40 de ani mereu îți vor spune exact ce vor, chiar dacă riscă să îți rănească egoul.

 
 
Loading...