Atunci când o femeie nu poate să ajungă la orgasm alege soluţia cea mai la îndemână, să mimeze. Chiar dacă este destul de greu să fii onestă şi să-i spui partenerului că nu poţi ajunge la climax, totuşi sinceritatea este soluţia ideală.


Mimarea orgasmului este o experienţă pe care cele mai multe femei nu o pot evita: fie că nu au chef și vor să termine actul sexual mai repede, fie pur și simplu nu pot să-l obțină. Iată câteva motive pentru care nu este bine să mimezi orgasmul.

Motive pentru care nu este bine să mimezi orgasmul: 1. Nu este corect faţă de partener

De obicei, femeile mimează orgasmul atunci când nu îl pot obţine şi pentru a-i da senzația iubitului că se simt bine. La un moment dat, partenerul își va da seama de acest lucru, iar reacţia lui, cu siguranță nu va fi una plăcută. Nu numai că se va simţi jignit, dar rişti ca el să-şi piardă încrederea în tine. Minciunile nu fac altceva decât să distrugă în timp relaţia şi să provoace frustrări. Sinceritatea în ceea ce priveşte viaţa sexuală este importantă pentru clădirea unei relații trainice.

Motive pentru care nu este bine să mimezi orgasmul: 2. Va deveni o obişnuinţă

Nu este nimic grav dacă o femeie mimează din când în când orgasmul din plictiseală sau din dorinţa de a termina mai repede partida de sex. Însă o dată ce vei face o obișnuință din a mima orgasmul nu te vei mai putea opri atât de ușor. Iar un astfel de comportament va duce în timp la apariția unor frustrări și la o viață sexuală nesatisfăcătoare. În intimitate, femeia trebuie să fie naturală și lipsită de prejudecăți.

Motive pentru care nu este bine să mimezi orgasmul: 3. Nu este cel mai important

Dacă într-un anumit moment nu poți obține orgasmul, încearcă să profiți de clipele intime alături de partener relaxându-te și simțindu-te bine. Nu este necesar să îți consumi energia, doar ca să-l impresionezi pe cel de lângă tine. Dacă nu te simți confortabil îi poți sugera iubitului câteva schimbări care să te ajute să te bucuri de climax.

Motive pentru care nu este bine să mimezi orgasmul: 4. Te minţi pe tine

Lipsa orgasmului pe termen lung poate afecta relaţia de cuplu. Iar dacă o femeie nu ajunge la climax nu înseamnă că este doar vina partenerului, ci și a ei. Este indicat ca în timpul partidelor de sex să vă relaxați, să fiți trup și suflet alături de partener și să nu alegeți calea falsă. Cautați soluții prin care să rezolvaţi problemele sexuale şi începeți prin a comunica mai mult. Minciunile și prefăcătoria pot distruge o relație.

 
 
Loading...