Bărbaţii recunosc că le plac femeile cu care fac sex la prima întâlnire fiindcă nu trebuie să facă prea mari eforturi pentru a le cuceri.


Dar asta nu înseamnă că vor să aibă relaţii de lungă durată cu genul acesta de femei. Iată care poate fi părerea lor despre femeile care fac sex la prima întâlnire.

1. Nu au o părere, le este indiferent

Pentru unii bărbaţi a face sex la prima întâlnire este ceva normal şi nu îşi fac o părere proastă despre femeia respectivă. Din punctul lor de vedere, cât timp relaţia funcţionează aşa cum trebuie şi se înteleg bine, acest amănunt nici nu mai contează.

2. Nu vor o relaţie de lungă durată cu o astfel de femeie

O altă categorie de bărbaţi sunt aceia care fac sex cu femei la prima întâlnire, dar nu îşi doresc să aibă o relaţie de lungă durată lângă ele. Eventual, păstreză o relaţie de prietenie şi profită de acest lucru doar în momentul în care au nevoie sau vor să se distreze.

3. Le adoră pe femeile nonconformiste

Bărbaţii care fac sex la prima întâlnire nu vor să regrete că au ajuns în pat cu femeia nepotrivită. Majoritatea bărbaţiilor, de exemplu, va prefera genul de tipă seducătoare pe care au cunoscut-o într-un bar comparativ cu una cuminte pe care au întâlnit-o recent. Se pare că nu vor să strice ceva ce s-ar putea transforma într-o relaţie de lungă durată.

4. Consideră că femeia care îşi face iubitul să aştepte este specială

Din punctul lor de vedere acest gen de femeie merită tot respectul, asta nu înseamnă că pe celelalte le consideră  femei de moravuri uşoare. Sunt însă genul de bărbaţi mai romantici care preferă să iasă la o cină romantică decât să aibă o satisfacţie doar de moment. Ei nu vor să se grăbească, chiar dacă le place persoana de lângă ei foarte mult.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: