Țineți cont de faptul că sexul este foarte important în orice relație de cuplu și din acest motiv trebuie să îi acordați foarte mare atenție. Pentru a avea parte de momente speciale în dormitor vă sugerez câteva trucuri simple pentru sex de calitate.


Sexul este nu doar un mod plăcut de a petrece timpul cu partenerul, dar este şi o activitate care aduce corpului o mulţime de beneficii. O partidă de sex satisfăcătoare ne face mai fericiţi decât orice altă experienţă. Iată câteva trucuri simple pentru sex de calitate!

Trucuri simple pentru sex de calitate: 1. Complimentați-vă în pat

Într-adevăr, suntem dependenţi de laude, mai ales când vine vorba de a ne fi recunoascute calităţile sexuale. Cu cât partenerii se vor complimenta mai mult din punct de vedere sexual cu atât vor fi mai fericiţi. Sentimentele de admiratie in ceea ce priveste aspectul fizic si abilitatile sexuale contureaza stima de sine si  oferă un grad mai mare de incredere in ceea ce priveste propria sexualitate.

Trucuri simple pentru sex de calitate: 2. Fiți generoși în gesturi romantice

Gesturile romantice şi schimbul de afecţiune sunt primordiale în orice relaţie de cuplu şi mai ales în intimitate. Unul dintre cele mai bune trucuri pentru sex de calitate este ca niciodată să nu vă neglijaţi partenerii de viaţă. Mereu să-i surprindeţi cu cine romantice, masaje erotice, jocuri sexuale, gesturi care vor revigora viaţa sexuală şi vor menţine flacăra dragostei aprinsă.

Trucuri simple pentru sex de calitate: 3. Încercați poziții noi

Pentru a avea parte de sex de calitate încercaţi de fiecare dată să vă condimentaţi viaţa sexuală cu ceva inedit. De exemplu, pentru o noapte de sex de neuitat va trebui să experimentaţi mai multe poziţii sexuale noi. Schimba-ţi în permanenţă ritmul şi mişcările şi concentraţi-vă asupra plăcerii şi obţinerii orgasmului.

Trucuri simple pentru sex de calitate: 4. Puneți în practică fanteziile

Unul dintre cele mai bune trucuri pentru sex de calitate este să aveţi curaj să vorbiţi despre ceea ce vreţi să vi se întâmple în pat şi să vă puneţi în practică fanteziile sexuale. Ele au rolul de a condimenta viaţa sexuală şi a o face mult mai interesantă. Oricât de minunat v-aţi simţi şi oricât de mult v-aţi iubi este foarte important să nu uitaţi să comunicaţi în permanenţă şi să aflaţi care vă sunt şi cele mai ascunse gânduri. Iar dacă le mai puneţi şi în practică, cu atât mai bine, fiindcă viaţa intimă va deveni mult mai interesantă şi sexul va fi mult mai interesant.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: