Jocurile erotice au rolul de a condimenta viaţa sexuală şi nu ar trebui să lipsească din intimitatea nici unui cuplu. Cele mai interesante jocuri erotice sunt distractive, incitante şi descoperă plăceri nebănuite pentru ambii parteneri.


Nu toată lumea poate să vorbească cu uşurinţă despre dorinţele lor sexuale. Iar într-o relaţie de lungă durată e greu să menţii acelaşi interes şi energie în dormitor. Iată unele dintre cele mai interesante jocuri erotice care merită puse în practică

Cele mai interesante jocuri erotice: 1. Masajul erotic

Masajul erotic este considerat unul dintre cele mai interesante jocuri erotice. Nu este deloc complicat să faci masaj şi este una dintre metodele cele mai simple de a ajunge la plăceri sexuale de nedescris. În primul rând, ţineţi cont de faptul că manevrele din timpul masajului erotic trebuie să fie lente şi senzuale, folosiţi ulei special şi creaţi o atmosferă relaxantă iar lumina trebuie să fie difuză.

Cele mai interesante jocuri erotice: 2. Poker pe dezbrăcate

Extrem de relaxante şi excitante jocurile erotice sunt ideale când vreţi să vă surprindeţi partenerul în dormitor. De exemplu, unul dintre cele mai interesante jocuri erotice este şi „Poker pe dezbrăcate”. Dacă partenerul de viaţă este pasionat de jocul de cărţi, numai bine preludiul poate fi înlocuit de o partidă de poker. Încinge atmosfera încă de la început purtând o lenjerie intimă foarte sexy. Cel care pierde va trebui sa-i satisfacă celuilalt orice dorinţă sexuală. Scopul final este să rămâneţi fără haine şi să vă bucuraţi de o noapte de sex incendiară.

Cele mai interesante jocuri erotice: 3. Actori de filme pentru adulţi

Este cunoscut faptul că marea majoritate a cuplurilor se uită la filme porno. Şi cu siguranţă, multora le-a trecut prin cap, cel puţin o dată, să pună în practică ceea ce fac actorii care joacă în aceste filme. Este excitant, sexy să te simţi pentru puţin timp actor de filme pentru adulţi, iar acest scenariu poate fi unul dintre cele mai interesante jocuri erotice.

Cele mai interesante jocuri erotice: 4. Adevăr sau provocare

Adevăr sau provocare este un joc amuzant practicat deseori la petreceri. Dar cu puţină imaginaţie poate fi interesant şi în doi. Sigur veţi descoperi lucruri fascinante despre partenerii de viaţă şi despre fanteziile lor cele mai ascunse. Aşa că, nu vă rămâne decât să transformaţi visele erotice în realitate, acesta putând fi unul dintre cele mai interesante jocuri erotice şi cu siguranţă veţi avea parte de o experienţă interesantă.

Cele mai interesante jocuri erotice: 5. Profesoara şi elevul

Este considerat unul dintre cele mai interesante jocuri erotice după care bărbaţii sunt înnebuniţi. „Profesoara şi elevul” este un scenariu foarte excitant deoarece foarte mulţi tineri au avut fantezii cu profesoarele de la şcoală. Nu vă rămâne decât să vă lăsaţi imaginaţia să funcţioneze.

 

 

Loading...