Foarte puţini bărbaţi în vârstă au curaj să mărturisească cu sinceritate care le sunt cele mai ascunse fantezii sexuale. Însă acestea există, iar specialiştii le-au identificat. Printre cele mai interesante fantezii erotice ale bărbaţilor în vârstă se numără sexul în grup sau în public.


Iată care sunt cele mai frecvente fantezii erotice ale bărbaţilor în vârstă!

Fantezii erotice ale bărbaţilor în vârstă: 1. Sexul cu o femeie mai tânără

Este una dintre acele fantezii erotice ale bărbaţilor în vârstă şi aici nu ne referim la fete minore, ci la acele studente sau domnişoare de oraş frumoase şi sexy. În această situaţie atracţia nu este doar fizică, ţine şi de inocenţa partenerei.

Fantezii erotice ale bărbaţilor în vârstă: 2. Să folosească jucării sexuale

Mulţi bărbaţi în vârstă au această fantezie să introducă jucării sexuale în dormitor. Bărbaţii care au încredere în ei pot face minuni în intimitate cu jucăria potrivită.

Fantezii erotice ale bărbaţilor în vârstă: 3. Sexul în grup

Una dintre cele mai răspândite fantezii erotice ale bărbaţilor în vârstă este să facă sex în grup cu două femei sau chiar mai multe. De exemplu, îşi închipuie cum ar fi să se iubească cu două femei pe care tocmai le-a cunoscut. Ei visează la momentul în care vor fi răsfăţaţi, mângâiaţi şi sărutaţi de cele două femei dispuse să le satisfacă şi cea mai intimă dorinţă sexuală.

Fantezii erotice ale bărbaţilor în vârstă: 4. Sexul în public

Pare puţin ciudat, dar şi bărbaţii în vârstă au această fantezie să facă sex într-un loc public. Îi excită gândul că ar putea fi prinşi în timp ce fac sex. În unele cazuri, această fantezie este atât de puternică, încât bărbaţii în vârstă, de exemplu, nici nu pot avea erecţie în intimitatea unei camere cu uşile închise, ci doar în public, în faţa necunoscuţilor.

Fantezii erotice ale bărbaţilor în vârstă: 5. Sexul cu o prostituată

Este una dintre cele mai frecvente fantezii erotice ale bărbaţilor în vârstă. Îi excită foarte tare gândul că pot face cu ele tot ceea ce le trece prin cap din punct de vedere sexual. Lucruri pe care în mod normal nu au putut să le facă de-a lungul timpului cu partenera de viaţă.

 
 
Loading...