Sexul într-un loc public este o fantezie sexuală comună atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Iată cele mai interesante fantezii erotice în locuri publice.


Unele persoane spun că sunt atrase de locurile publice fiindcă le condimentează viaţa sexuală. În parc, pe plajă, în toaleta unui restaurant, sexul în public e o fantezie a oricărei persoane doritoare de adrenalină. Iată cele mai excitante cinci fantezii erotice în locuri publice

Fantezii erotice în locuri publice: 1. Sex în parcare

  • Cui nu i-a trecut prin cap vreodată să facă sex într-o parcare printre maşini? Sau, pentru cei mai puţini curajoşi, în maşina aflată în parcare. Locurile publice sunt ideale pentru că satisfac fanteziile erotice, atât a celor mai curajoşi care nu se gândesc că ar putea fi surprinşi, cât şi a celor care sunt excitaţi de gândul că ar putea fi prinşi în timpului actului. Sexul în parcare este una dintre cele mai excitante fantezii erotice în locuri publice.

Fantezii erotice în locuri publice: 2. Sex în cabina de probă

  • Marea majoritate a cuplurilor visează să facă sex în cabina de probă, atunci când sunt la cumpărături prin magazine. Bărbaţii adoră să fie invitaţi în cabina de probă în timp ce partenera probează o haină pe care tocmai vrea să o cumpere.

Fantezii erotice în locuri publice: 3. Sex pe o bancă în parc

Una dintre cele mai fascinante fantezii erotice în locuri publice este şi sexul pe o bancă în parc. Cuplurile se gândesc des la această fantezie, în special acele cupluri nonconformiste care nu au nici o problemă dacă ar fi surprinşi în cele mai intime momente. Se pare că tot mai mulţi bărbaţi visează ca, măcar o dată în viaţă, să aibă parte de un sex oral stând pe o bancă în parc. 

Fantezii erotice în locuri publice: 4. Sex în piscină

  • Sexul în piscină este una dintre cele mai puse în practică fantezii erotice în locuri publice. Acesta îţi poate oferi momente şi senzaţii de neuitat, cu condiţia să nu fiţi prinşi. Vă puteţi juca cât timp doriţi în apă, fiindcă aveţi un plan de dus la capăt, acela de a face sex. Un amănunt foarte important de care trebuie să ţineţi cont când faceţi sex în piscină este că trebuie să alegeţi un loc în care apa să nu fie mai adâncă de talie pentru a nu vă balansa prea mult.

Fantezii erotice în locuri publice: 5. Sex la cinema

  • Dacă se întâmplă ca o sală de cinematograf să fie mai goală, aveţi toate şansele să vă simţiţi bine, oricum cel mai rău lucru care se poate întâmpla e să fiţi daţi afară. Aşa că nu vă rămâne decât să puneţi în practică una dintre cele mai incitante fantezii erotice în locuri publice la care visaţi.
 
 
Loading...