Un bărbat care este interesat de o femeie va încerca mereu să se facă remarcat prin tot felul de gesturi care să atragă atenția asupra lui. Cu toţii folosim limbajul trupului și, câteodată, acesta spune despre noi mai multe decât cuvintele.


Orice semnal mărunt, cum ar fi o atingere discretă, un zâmbet, un compliment, poate transmite celor din jur mesaje clare. Iată cinci gesturi care trădează un bărbat atunci când îi place o femeie.

Gesturi care trădează un bărbat atunci când îi place o femeie: 1. O atinge discret

Mulţi bărbaţi adoptă o tehnică de flirt care funcţionează foarte bine atunci când vor să atragă atenția unei femei. O mângâie ușor pe anumite părţi ale corpului fără să pară vulgar sau needucat. De exemplu, o atingere discretă pe braţ, pe spate sau pe umăr va fi cu siguranţă seducătoare.

Gesturi care trădează un bărbat atunci când îi place o femeie: 2. O privește în ochi

Atunci când un bărbat îşi fixează privirea atent în ochii unei femei mai mult decât o fac alţii înseamnă că este interesat în mod sigur de ea, de ceea ce spune sau face, pentru că o admiră. Acest gest scoate în evidenţă necesitatea de a comunica eficient, ascultarea activă, nevoia de înţelegere şi confirmarea atenţiei pe care ţi-o acordă celălalt.

Gesturi care trădează un bărbat atunci când îi place o femeie: 3. Îi zâmbește

Zâmbetul este unul dintre cele mai puternice gesturi care trădează un bărbat atunci când îi place o femeie. Dacă se întâmplă să vă întâlniţi privirile şi el îţi zâmbeşte cu siguranţă te place şi este interesat de tine. E posibil ca prin acest gest să-ţi dea de înţeles că nu are curaj să te abordeze în mod direct şi din acest motiv apelează la flirt.

Gesturi care trădează un bărbat atunci când îi place o femeie: 4. Îi face complimente

Bineînţeles că această metodă funcţionează de cele mai multe ori atunci când îți dorești să cucerești o femeie. Tot ceea ce contează este, ca în momentul în care vrei să complimentezi o femeie care ți-a căzut cu tronc, să fii sincer.

Gesturi care trădează un bărbat atunci când îi place o femeie: 5. O imită

Când unui bărbat îi place o femeie este capabil de foarte multe lucruri pentru a o cuceri. Încearcă să îi imite gesturile, foloseşte aceleaşi cuvinte pe care ea le spune în mod constant sau face multe alte fapte care să îi dea de înţeles că se potrivesc din foarte multe puncte de vedere.

 

 
 
Loading...