Majoritatea cuplurilor folosesc jucăriile erotice pentru a-şi condimenta viaţa sexuală. Aceste jucării sexuale pentru ambii parteneri au rolul de a aduce ceva nou în relaţia intimă şi a o face mult mai incitantă.


Iată câteva jucării sexuale pentru ambii parteneri care merită cumpărate!

Jucării sexuale pentru ambii parteneri: 1. Inel pentru penis

inel_penis.jpg

Jucarii sexuale pentru ambii parteneri
Inelul pentru penis este una dintre acele jucării sexuale pentru ambii parteneri special creat pentru a oferi plăcere
Foto: Click

Inelele pentru penis sunt special create pentru a stimula erecţia dar în acelaşi timp sunt create pentru stimularea partenerei în timpul relaţiilor sexuale. Aceste jucării erotice sunt special proiectate pentru a face penisul mai mare, mai ferm, să menţină erecţia şi să întârzie ejacularea. Se aşează la baza penisului iar cu ajutorul unui lubrifiant puteţi aplica sau înlătura mai uşor inelul. Folosiţi jucării sexuale pentru ambii parteneri pentru a vă îmbunătăţii viaţa sexuală.

Jucării sexuale pentru ambii parteneri: 2. Biciul

bici.jpg

Jucarii sexuale pentru ambii parteneri
Biciul este una dintre cele mai apreciate jucării sexuale pentru ambii parteneri
Foto: Click

Biciul este una dintre cele mai apreciate jucării sexuale pentru ambii parteneri şi vă poate face viaţa intimă mai picantă. Dacă vă plac senzaţiile tari oferite de un bici pe pielea înfierbântată fie că vrei să simţi atingerea excitantă a acestei jucării, biciul combină în mod senzual perversitatea cu erotismul.

Jucării sexuale pentru ambii parteneri: 3. Dildo

dildo.jpg

Jucarii sexuale pentru ambii parteneri
Dildo este una dintre cele mai apreciate jucării sexuale pentru ambii parteneri
Foto: Click!

Dildo este una dintre acele jucării sexuale pentru ambii parteneri, care de cele mai multe ori are forma unui penis şi este folosit pentru penetrare în timpul masturbării sau a contactului sexual. O astfel de jucărie nu ar trebui să lipsească din sertarul niciunuia dintre voi. Un simplu dildo vă poate aduce pe culmile plăcerii, vă poate ajuta să vă cunoaşteţi mai bine corpul şi să vă descoperiţi limitele.

Jucării sexuale pentru ambii parteneri: 4. Cătuşe

catuse.jpg

Jucarii sexuale pentru ambii parteneri
Cătuşele pot fi considerate jucării sexuale pentru ambii parteneri
Foto: Click!

Cătuşele pot fi un cadou sau un accesoriu ideal pentru partenera de viaţă care vă va ajuta să condimentezi jocurile din dormitor. Însă nu trebuie să te limitezi doar la bici, poţi să mai achiziţionezi costumaţii sexy, pene şi jucării sexuale pentu pardide de sex de neuitat.

Jucării sexuale pentru ambii parteneri: 5. Vibratorul

vibrator.jpg

Jucarii sexuale pentru ambii parteneri
Vibratorul este una dintre cele mai satisfăcătoare jucării sexuale pentru ambii parteneri
Foto: Click!

Puteţi să vă bucuraţi împreună de plăcere folosind vibratorul, una dintre cele mai speciale jucării sexuale pentru ambii parteneri. Vibratorul este o jucărie minunată pentru femeile conştiente de sexualitatea lor, care adoră să se masturbeze. Fiecare vibrator are caracteristici şi opţiuni diferite. Important este să-l alegeţi pe cel care vă satisface cu adevărat.

 
 
Loading...