Îţi vine să crezi sau nu, dar şi bărbaţii au momente în care nu vor să facă sex. Oricât ar fi ei de pasionali, anumite probleme personale le pot afecta viaţa intimă. Află care sunt motivele şi cum ai putea să îl ajuţi să treacă peste neplăceri.


Depresia

Dacă partenerul tău e depresiv, nu te aştepta să sară pe tine şi să îşi dorească să petreceţi momente intime de neuitat. O persoană depresivă nu va face decât să se închidă în sine, să nu vorbească şi să se lase acaparată de tristeţe. Schimbările de comportament pot fi bruşte, aşa că e bine să te înarmezi cu răbdare şi să îi demonstrezi că eşti alături de el. Încearcă să îi arăţi partea plină a paharului şi să îi distragi atenţia de la lucrurile care îi provoacă suferinţă. 

Stresul de la birou

Dacă munceşte mult, un bărbat va deveni din în ce mai stresat, pe măsură ce înaintează în vârstă. Problemele cotidiene îşi vor pune amprenta şi pe viaţa sexuală, motiv pentru care e bine să mai ia o pauză. Dacă simţi că lucrurile nu merg aşa cum trebuie între voi, fii tu cea care ia iniţiativa. Încearcă să îl faci să se relaxeze atunci când ajunge obosit de la serviciu. Poate un masaj, o baie odihnitoare, cu aromaterapie sau o simplă plimbare romantică în aer liber. Ai fi surprinsă să vezi cât de bine va acţiona. 

Descoperă alte motive pentru care bărbații spun nu sexului pe clickpentrufemei.ro.

 

Alimente care îţi îmbunătăţesc viaţa sexuală

Legătura dintre obezitate şi viaţa sexuală

 

Loading...
Citeste tot despre: