Nu este nici un secret că bărbații sunt fascinați de sânii femeilor și adoră să-i sărute și să-i mângâie. Așa că, nu-ți rămâne decât să-ți surprinzi iubitul și să pui în practică toate acele poziții sexuale care îți pun în valoare sânii.


Pentru o noapte de neuitat va trebui să pui în practică cele mai bune poziții care îți pun în valoare sânii. Acest lucru cu siguranță nu îl va lăsa indiferent pe partenerul de viață cu atât mai mult că imaginea bustului tău îl va excita la maximum.

Poziții sexuale care îți pun în valoare sânii: 1. Tăurașul

Este considerată una dintre cele mai bune poziții sexuale care îți pun în valoare sânii, dar și trupul. În această ipostază bărbatul poate admira de aproape bustul iubitei și îl poate dezmierda așa cum dorește. Pe de altă parte, această postură îți scoate în evidență și umerii care vor putea fi admirați în voie de partener.

Poziții sexuale care îți pun în valoare sânii: 2. Podul de piatră

Toți cei care o pun în practică spun că este ideală pentru o penetrare profundă, cu atât mai mult că pune trupul iubitei într-o lumină favorabilă. Femeia trebuie să facă mișcări de du-te-vino pentru a ajunge la orgasm. Așadar, merită să profitați de această ipostază când faceți sex.

Poziții sexuale care îți pun în valoare sânii: 3. Mausala

Este sexy și poate fi considerată una dintre cele mai bune poziții sexuale care îți pun în valoare sânii. Pe de altă parte, femeia mai are avantajul că își poate desface picioarele foarte mult pentru a permite o penetrare foarte adâncă. În timp ce aceasta se arcuieşte pe spate, sprijinindu-se în mâini, iubitul îi poate mângâia sânii cu o mână, iar cu cealaltă îi ţine bazinul pentru mai mult confort

Poziții sexuale care îți pun în valoare sânii: 4. Sampa Jala

Ușor de pus în practică și nu necesită foarte mult efort, în schimb satisfacția sexuală este maximă pentru ambii parteneri. Cu atât mai mult, imaginea picioarelor şi a sânilor femeii sporeşte satisfacţia vizuală a bărbatului și mai mult.

Poziții sexuale care îți pun în valoare sânii: 5. Corp la corp

O poziție excitantă, care îi permite bărbatului nu doar să admire sânii partenerei, ci să-i și atingă și să-i sărute. Cu atât mai mult, merită pusă în practică ori de câte ori faci dragoste cu iubitul fiindcă este una dintre acele poziții sexuale care îți pun în valoare sânii cel mai bine.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: