Se întâmplă ca de multe ori o relaţie să nu funcţioneze pe termen lung fiindcă femeile au pretenţii sexuale exagerate de la partenerii de viaţă. Acest lucru îi sperie foarte tare şi în face să se simtă neputincioşi.


Iată care sunt cele 5 pretenţii sexuale exagerate pe care femeile le au de la bărbaţi când sunt în pat.

Ai pretenţii sexuale exagerate când vrei ca toţi bărbaţii să aibă un penis mare

1. Să nu ejaculeze prea repede. Majoritatea bărbaţilor au probleme în a-şi menţine erecţia mai mult timp şi ejaculează înainte ca partenerele să fie satisfăcute. Este adevărat că o femeie are nevoie de mai multă atenţie până să ajungă la orgasm, dar de multe ori au pretenţii sexuale exagerate şi cer imposibilul partenerului de viaţă. Acest lucru cu timpul îl poate frustra pe bărbat, sexul devenind lipsit de plăcere pentru el.

2. Să i se facă sex oral pâna la epuizare. Este cunoscut faptul că femeile sunt înebunite să li se facă sex oral, mai ales că au posibilitatea să ajungă mai repede la orgasm. Dar de multe ori se întâmplă ca, femeia să aibă nevoie de mai mult timp pentru stimularea clitorisului, iar acest lucru să creeze disconfort bărbatului, fiindcă va începe să-l  doară limba. Într-adevăr, bărbaţilor le place să-şi răsfeţe iubitele cu limba, dar în limite normale şi atâta timp cât şi lor le face plăcere.

3. Vrea un penis mare. Există femei care cred că un penis mare le-ar satisface mult mai bine şi nu se pot împăca cu ideea, că iubitul nu este atât de dotat, aşa cum şi-ar dori ele. Din punctul lor de vedere lungimea penisului este cea ce le satisface şi nu felul în care face dragoste bărbatul. Aceste pretenţii sexuale exagerate legate de mărimea penisului  îi poate frustra pe bărbaţi , mai ales că sunt şi femei care reproşează bărbatului, că nu sunt satisfăcute de lungimea penisului.

Pretenţii sexuale exagerate cînd vrei ca toţi bărbaţii să fie potenţi

4. Satisfacţie sexuală maximă. De multe ori femeile vor ca partenerii să se comporte ca nişte maşini de făcut sex când sunt în pat. Aceste pretenţii sexuale exagerate, de multe ori, îi sperie pe bărbaţi şi vor avea de suferit, dacă mereu li se va spune că nimic din cea ce fac nu este bine. Important este ca în momentul în care îi ceri ceva iubitului să o faci în mod diplomatic.

5. Să fie ca foştii iubiţi. O femeie care de-a lungul timpului a fost obişnuită să aibă numai bărbaţi potenţi, are pretenţia să i se întâmple acelaş lucru şi cu noul partener. Nu întotdeauna noul iubit se poate ridica la nivelul pretenţilor ei şi în această situaţie să apară problemele. Comparaţiile cu foştii iubiţi nu fac bine nimănui şi din acest motiv pretenţii sexuale exagerate de genul, nu mă satisfaci aşa cum o făcea fostul, nu fac bine nimănui şi e bine de evitat asemenea situaţii.

 
 
Loading...