Nu trebuie să stai toată ziua la sala de sport sau să conduci cea mai scumpă maşină pentru a impresiona o femeie. Cele mai multe reprezentante ale sexului frumos apreciază la un bărbat atitudinea şi felul în care acesta ştie să se comporte cu ele.


Bărbaţii trebuie să înţeleagă că seducerea unei femei este o artă pentru care ai nevoie să fii puţin înzestrat. În acest articol veţi descoperi 5 reguli de bază pentru a cuceri o femeie care v-a căzut cu tronc şi pe care o doriţi lângă voi mai mult timp.

Ţine-te de cuvânt

Sunt ferm convinsă că  nici o femeie nu îşi doreşte un tip neserios în viaţa ei. Ba din contră este cucerită de bărbaţii care au cuvânt şi atunci când spun ceva să se ţină de promisiune. În momentul în care femeia simte că este tratată cu respect de un bărbat, cu siguranţă îşi va dori ca acesta să fie în preajma ei.

Ascult-o

Cele mai multe femei sunt cucerite de bărbaţii care ştiu, au răbdare sau sunt în stare să le asculte atunci când simt nevoia să spună ce au pe suflet. Acest lucru îi demonstrează reprezentantei sexului frumos că îţi pasă de ea şi că eşti atent la nevoile ei.

Fă-i complimente

Nu există femeie care să nu aprecieze sau să nu se simtă atrasă de un bărbat care îi face complimente. Spune-i cât de bine arată, cât de frumos are aranjat părul sau ce bine o prinde rochia cu care este îmbrăcată şi vei vedea că nu rămâne indiferentă. Cu siguranţă se va simţi flatată şi în plus o vei face să se gândească la tine.

Fii spontan

Un lucru pe care femeile îl apreciază cel mai mult la un bărbat este spontaneitatea. De exemplu, dacă eşti la prima întâlnire cu o fată pe care o placi, iar ea îţi spune că i-ar plăcea să vadă un film, propune-i imediat fără să mai stai pe gânduri că şi tu îţi doreşti acelaş lucru. Acest lucru nu o va lăsa indiferentă.

Arată-i că eşti interesat de ea

Femeile respectă şi sunt cucerite de un bărbat care are curaj să le atingă uşor sau să le şoptească vorbe frumoase la urechi, însă acest lucru trebuie făcut cu foarte mare delicateţe. Există tot felul reguli despre cum să cucereşti o femeie, dar cel mai important este să-i demonstrezi că eşti bărbat şi ştii cum să-i arăţi că eşti interesat de ea.

 

 
 
Loading...