De cele mai multe ori, îţi este foarte greu să identifici acele semne care îţi arată că un bărbat este îndrăgostit de tine, mai ales dacă sunteţi la începutul relaţiei. În articolul de mai jos, descoperă cele mai vizibile semne care îţi demonstrează, dincolo de orice îndoială, că este îndrăgostit de tine.


Îi place să te asculte

Dacă pune preţ pe opiniile tale şi pe orice ai de spus, înseamnă că te apreciază ca persoană. Dacă îţi cere constant părerea înainte de a lua o decizie şi se consultă cu tine, chiar şi când vine vorba de lucruri mai mărunte, înseamnă că reprezinţi cu adevărat ceva pentru el

Adoră să petreacă timp cu tine

Dacă un bărbat nu este cu adevărat interest de tine, nu-şi va dori să petreacă timp alături de tine. Însă, la polulu opus, dacă în mod constant caută orice pretext pentru a fi în preajma ta, atunci probabil că este îndrăgostit.

Îţi face cunoştinţă cu prietenii lui

Un bărbat îndrăgostit nu se teme să-şi prezinte iubita prietenilor săi. Ştie că, orice ar crede ei, atunci când vor vedea cât de fericit este, se vor bucura pentru el şi o vor adora şi pe ea. Dacă ajungi să îi cunoşti prietenii, e un semn clar că te place foarte mult.

E un pic gelos

E ceva firesc dacă, din când în când, se simte un pic gelos în anumite circumstanţe, atâta timp cât nu devine prea posesiv şi acaparator. Dacă este moderat în gelozie, asta înseamnă că are sentimente pentru tine. E ceva ce bărbaţii fac inconştient, dar care ţie îţi dă un indiciu în legătură cu sentimentele lui.

Îţi vorbeşte despre viitor

Dacă îţi împărtăşeşte planurile lui de viitor şi imediat te întreabă dacă te vezi împreună cu el în acest scenariu, atunci sunt şanse să fii întâlnit un tip alături de care poţi avea o relaţie serioasă. Dacă face planuri pe termen lung sau glumeşte în legătură cu felul în care veţi arăta unul lângă altul peste zece ani, înseamnă că nu are nicio intenţie să-ţi dea drumul. Niciun bărbat nu începe să vorbească despre viitor dacă nu e sigur în legătură cu sentimentele lui.

 

loading...
Loading...