Sexul este întotdeauna ceva special şi deosebit. Există, însă, anumite partide de sex, care nu trebuie ratate, indiferent ce se întâmplă. Austriecii au făcut o listă cu cele 6 feluri de sex pe care trebuie să le faci cel puţin o dată în viaţă!


Sexul din noaptea nunţii

Toată lumea ştie că pregătirile de nuntă sunt obositoare atât pentru mire, cât şi pentru mireasă. În lunile premergătoare evenimentului cei doi pot să nu mai fie aşa de apropiaţi ca înainte, fără ca dragostea să dispară. Totul se datorează stresului nunţii. Dar apoi, după ce s-a spus „DA" şi petrecerea s-a terminat, toate grijile dispar şi vă puteţi acorda atenţie unul altuia...pentru totdeauna.

Sexul de împăcare

În orice cuplu există certuri şi neînţelegeri. Ca să alungaţi frustrarea însă şi să încheiaţi cearta într-o manieră plăcută, treceţi în dormitor! Nimic nu e mai plăcut decât o partidă de sex de împăcare, spun cercetătorii. Mai mult decât atât, după sex, nici nu vă veţi mai aduce aminte de ce vă certaţi înainte.

Sexul de despărţire

Există un moment, în anumite relaţii, când amândoi recunoaşteţi că ar fi mai bine să continuaţi pe drumuri separate. Însă, înainte de asta, încă o partidă de sex de dragul vremurilor trecute face minuni! Nu uitaţi să vă bucuraţi de fiecare clipă!

Sex cu un nou partener

Aveţi o relaţie deja de câteva săptămâni sau poate chiar luni când vine momentul primei partide de sex. Tensiunea s-a adunat deja de ceva vreme şi în momentul în care ajungeţi împreună în dormitor simţurile voastre explodează. Este unul dintre cele mai provocatoare mai frumoase momente, trăieşte-le din plin!

Sex în vacanţă

Sunteţi în vacanţă, respiraţi un alt aer şi aveţi o altă stare de spirit. Sunteţi amândoi relaxaţi şi vă puteţi concentra asupra a ceea ce contează cu adevărat. Petreceţi măcar o zi doar în pat, bucurându-vă unul de corpul celuilalt.

Sex de procreare

În momentul în care vă hotărâţi să faceţi copii, starea emoţională a amândurora se schimbă radical. Chiar dacă există posibilitatea să fiţi încordaţi încercaţi să vă relaxaţi, pentru că numai aşa o să vină şi sarcina mult dorită.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: