Cele mai multe femei cu sânii mici se simt complexate pentru că nu au fost înzestrate de Mama Natură cu un bust generos. Însă, ele nu au niciun motiv întemeiat pentru care să nu îşi iubească această parte a corpului. În articolul de mai jos, vă expunem câteva motive bune pentru care vă veţi iubi de acum în colo sânii voştri mici.


  1. Sânii mici au forme mai frumoase şi îşi păstrează aspectul tineresc până la vârste înaintate, oferind impresia că anii nu şi-au lăsat amprenta prea mult asupra corpului. Poate că fetele nu îi apreciază prea mult atunci când sunt foarte tinere, însă odată cu trecerea timpului, îşi vor da seama cât de sexy sunt.
  2. Femeile care au sânii mici arată mai slabe şi au pielea mai tonifiată. Nu degeaba unele doamne cu un bust mai mare le admiră şi le invidiază deopotrivă.
  3. Decolteul de dimensiuni mici este apreciat şi în dormitor, în timpul sexului. Cei mai mulţi bărbaţi au declarat că sânii mici îi excită.
  4. Dacă tot am ajuns la capitolul sex, trebuie să spunem că posesoarele sânilor mici se simt mai bine în pat. Cercetătorii au demonstrat că ei sânt cu 24% mai sensibili la stimulare faţă de cei mari.
  5. Femeile cu sânii mici sunt sexy chiar şi atunci când stau în anumite poziţii sexuale care i-ar face să atârne în cazul celălalt. Ele nu trebuie să îşi facă probleme ce aspect are bustul lor în acele momente, pentru că arată perfect.
  6. Doamnele cu sânii mici pot să poarte piese vestimentare cu decolteu adânc fără să ofere impresia că sunt vulgare. Din contră, ele vor fi extrem de seducătoare, aşa că nu trebuie să îşi facă vreo problemă în acest sens.
 
 
Loading...
Citeste tot despre: