Ca şi bărbaţii, femeile au fantezii sexuale la fel de bogate, iar dacă sunt folosite în mod constructiv chiar pot îmbunătăţi viaţa sexuală în relaţia de cuplu. Iată câteva dintre cele mai picante fantezii sexuale ale femeilor căsătorite.


Sexul este una dintre cele mai importante aspecte ale unei relaţii, aşa că nu ar fi rău să puneţi în practică una din fanteziile de mai jos.

Fantezii sexuale ale femeilor căsătorite: Să aibă fantezii cu fostul iubit şi nu cu partenerul de viaţă

1. Fantezii sexuale ale femeilor căsătorite: Sexul cu fostul iubit. De multe ori se întâmplă ca o femeie căsătorită să aibă fantezii sexuale cu fostul iubit şi nu cu partenerul de viaţă. Cel mai adesea această fantezie include amintiri ale unei întâlniri sexuale pe care a experimentat-o cu fostul iubit şi care a rămas întipărită în memorie.

2. Fantezii sexuale ale femeilor căsătorite: Sexul cu o altă femeie. Este o altă fantezie sexuală la care femeile căsătorite visează să o pună şi în practică. Asta nu înseamnă că au o altă orientare sexuală, ci pur şi simplu este vorba de curiozitate şi că femeile îşi înţeleg nevoile sexuale mult mai bine.

3. Fantezii sexuale ale femeilor căsătorite: Sexul într-un loc public. Această fantezie este o plăcere riscantă fiindcă există posibilitatea să fii prinsă chiar în timpul acţiunii. Dacă eşti dispusă să experimentezi astfel de plăceri duse de multe ori la extrem, trebuie să fi conştientă că ai nevoie de intimidate şi siguranţă.

4. Fantezii sexuale ale femeilor căsătorite: Să fie violată. Violul este o fantezie foarte populară în rândul femeilor şi mai ales în rândul femeilor căsătorite. Această fantezie îi permite femeii să aibă parte de sex sălbatic, murdar, pervers după care tânjeşte, fără să fie nevoită să simtă vinovăţia care adesea apare după o astfel de partidă. Visează să-i fie rupte hainele de pe ea şi, în ciuda protestelor, să aibă parte de un orgasm incredibil.

Fantezii sexuale ale femeilor căsătorite: Femeile tânjesc după partide de sex interminabile pentru a ajunge să aibă orgasm

5. Fantezii sexuale ale femeilor căsătorite: Sa fie fată rea. Femeia care are foarte mult bun simţ în viaţa de toate zilele visează, ca din cînd în când, să lase ca fata rea să iasă din ea la suprafaţă. Îşi doreşte să aibă o aventură de o noapte cu un bărbat pe care abia la cunoscut, având un comportament agresiv faţă de el, fără a avea mustrări de conştiinţă.

6. Fantezii sexuale ale femeilor căsătorite: Să facă sex toată noaptea.Ţinând cont de faptul că o partidă de sex în marea majoritate a situaţiilor nu durează foarte mult, femeile tânjesc după partide de sex interminabile pentru a ajunge să aibă orgasm. Explicaţia este una cât de poate de simplă, femeile au nevoie de mult mai mult timp pentru a se excita şi a ajunge la orgasm.

7. Fantezii sexuale ale femeilor căsătorite: Să fie dominată. Această fantezie o au în special femeile independente care visează în intimidate să aibă parte de bărbaţi puternici care să le domine.

 

 
 
Loading...