8 secrete despre sex pe care orice femeie vrea să le spună iubitului

viata_0.jpg

Pentru a avea o parteneră mulţumită, bărbaţii trebuie să fie foarte atenţi la ceea ce fac în pat
Foto: Click!

O producătoare de televiziune a lucrat ani de zile alături de bărbaţi şi a realizat că mulţi habar nu au multe lucruri când vine vorba de sexualitatea unei femei. Ea a decis să scrie o carte în care a adunat sfaturi pentru bărbaţi pentru ca aceştia să se descurge mai bine în pat. Iată opt secrete importante despre sex pe care orice femeie ar vrea să le spună iubitului.

Ali Adler a lucrat în televiziune ani de-a rândul, alături de scenarişti şi producători bărbaţi. Pentru că a realizat cât de puţine ştiu ei despre femei şi despre ce le place femeilor în timpul sexului, ea a decis să scrie cartea "How to fuck a woman", în care împarte cu aceşti câteva sfaturi preţioase. Iată opt dintre ele, potrivit buzzfeed.com. 

1. "Cea mai importantă regulă a Vaginului. Să nu îi faci ceva ce ţi-ai face ţie. Totul legat de o femeie e diferit de tine".

2. "Când vine vorba de femei, trebuie să îi asculţi corpul. Nu doar ce spun ele: «Aia e bine, aia nu», dar ce spune corpul lor". 

Adler consideră că bărbaţii trebuie să încerce diferite chestii: "Sunt multe zone între sfârcuri şi vagin. Gâtul e o parte minunată a corpului unei femei, urechile, abdomenul. Fii curios să afli ce o excită". 

3. "Trebuie să te porţi ca şi când vaginul ei e cel mai grozav lucru pe care l-ai mirosit şi gustat". 

Adler punctează că pentru femei sexul e ceva mental. Uneori, insecurităţile lor nu le lasă să se relaxeze, iar bărbaţii trebuie să se asigure că lucrurile nu stau aşa. "Trebuie să creadă că îţi face imensă plăcere să fii în apropierea acestei părţi a corpului ei". 

4. "Nu îi trimite o poză cu organele tale genitale". 

Adler scrie că organele genitale se numesc "părţi intime" dintr-un motiv şi că o astfel de idee plină de testosteron nu e niciodată bună. 

5. "În ciuda a ceea ce crezi, clitorisul nu e un penis mic".

Adler spune că: "mare parte a plăcerii noastre sexuale vine din această zonă mică, aşa că are numeroase terminaţii nervoase. E un epicentru, aşa că trebuie să îl trataţi cu respect şi să fiţi blânzi". 

6. "Un sărut trebuie să înceapă uşor, fără limbă, şi să crească în intensitate". 

"Limba ta nu e un rover trimis pe Marte să aducă mostre de salivă înapoi la NASA". 

7. "Nu repara ceva, ascultă. Penisul tău nu e o surubelniţă, ci un microfon".

Adler îi atenţionează pe bărbaţi că "femeile nu vor soluţiile oferite de bărbaţi. Dacă sari să repari tu problema când ea nu vrea asta, lucrurile vor degenera pentru că ea nu se simte înţeleasă. Cel mai bun lucru e să îţi ţii gura închisă". 

8. "Nu înceta să te analizezi. Nu te teme să îţi pui întrebări dificile". 

 

Loading...
 
 

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1