Uneori suntem aşa de implicate într-o relaţie, încât nu mai vedem nimic în jurul nostru şi nu conştientizăm când rutina ia locul momentelor extraordinare. Ei bine, un post negru în dormitor nu ar face decât să vă reîmprospăteze viaţa de cuplu, să-i dea un alt suflu şi alt gust.


Abstinenţa sexuală la femei pentru o perioadă scurtă poate aduce o serie de avantaje.

Cu moderaţie, abstinenţa la femei este chiar benefică. Unul dintre cele mai mari avantaje este că nevoia fizică şi psihică se înnoieşte. "După 30 de zile lipsite de erotism, sexualitatea ţi se va părea apreciabilă, te vei simţi mai tânără şi mai energică, mai impulsionată în propria ta viaţă sexuală", a spus scriitorul şi sexologul Ian Kerner, în cartea sa, "Sex Detox".

Este singura metodă eficientă sută la sută de a evita o sarcină nedorită şi cea mai sigură metodă de a preveni bolile cu transmitere sexuală.

Poate revigora relația sexuală. Se întâmplă ca excesele sexuale să coincidă cu o oarecare plictiseală. După o perioadă de stat pe tușă vă veți putea recăpăta apetitul sexual, astfel încât să vă bucurați din nou de plăcerea de a face sex și nu în ultimul rând de orgasme intense.

 
 
Loading...