Există femei care iubesc sexul şi îi acordă nu numai o importanţă declarativă, ci şi tot timpul lor liber şi extrem de preţios. Aceste femei au parte de mai mult sex decât majoritatea, dar şi de mai multă pasiune din partea bărbaţilor.


Chiar dacă nu sunt foarte excitate, aleg mai degrabă un „da” revigorant decât un „nu” cu efecte negative pe termen lung, Dacă sunt obosite, fac tot ce le stă în putinţă pentru a se relaxa, iar dacă au o durere de cap, vor opta mereu pentru un orgasm care să le scape de ea. Probabil, vă întrebaţi cum reuşesc aceste femei o asemenea performanţă? Ei bine, aflaţi că femeile care iubesc sexul, iubesc să se şi gândească la el.

Aceste femei nu îşi inhibă gândurile sexuale, nu le cenzurează, din contră le încurajează, fără să se simtă vinovate chiar şi atunci când fanteziile lor sunt prea perverse. Aşadar, pentru că sexul este atât de des în mintea lor, iar creierul este cunoscut ca cel mai important organ sexual, e mult mai uşor pentru corpurile lor să spună „da” tot timpul relaţiilor sexuale.

 

 
 
Loading...