Alina e o tânără cu o poftă nebună de sex. A avut trei relaţii, toate eşuate. Ar vrea să ştie dacă ea e de vină. Uite ce sfaturi i-a dat Ioana cititoarei noastre.


 Numele meu e Alina şi am 22 de ani. Mi-am început viaţa sexuală de la 18 ani. Relaţia nu a mers. Până acum am mai avut două relaţii, dar nici acelea nu au durat. Când sunt într-o relaţie am tot timpul chef să fac sex, dar partenerii mei nu au aceleaşi porniri. De multe ori mi s-a întâmplat ca eu să am chef şi ei nu. Tu ce părere ai? Sunt nimfomană? Te rog mult să-mi dai un sfat.”
Dragă Alina, am citit scrisoarea ta cu mare plăcere şi interes, mai ales că am găsit în ea un subiect destul de incitant. Nu foarte multe femei au şi curaj să vorbească despre acest lucru. Îţi înţeleg perfect frustrarea dar trebuie să conştientizezi un singur aspect. Până vei găsi persoana compatibilă cu tine din punct de vedere sexual, trebuie să experimentezi. Vor mai exista multe situaţii, de acum încolo, în care să nu fi înţeleasă  sau partenerul să nu fie pe aceeaşi lungime de undă cu tine, din punct de vedere sexual.

Din scrisoare reiese că ai avut trei relaţii care nu au durat fiindcă tu îţi doreai mai mult sex decât iubiţii tăi. De aici reiese faptul că dorinţa ta nebună pentru sex i-a speriat foarte tare. Ceea de însemnă că nu vei întâlni uşor un partener la fel de dornic de sex ca şi tine. Într-adevăr, din ceea ce-mi spui reiese faptul că eşti nimfomană.

O asemenea persoană nu se implică neapărat şi emoţional într-o relaţie, are o dorinţă excesivă pentru actul sexual, simte nevoia permanentă de a fi satisfăcută, nu-şi doreşte relaţii cu acelaş partener dacât în cazul în care găsesc unul care le satisface toate poftele şi tot universul lor se învârte în jurul plăcerii sexuale.

Tu prezinţi simptomele, deoarece nici o relaţie nu te poate mulţumi în nici un fel. Sfatul meu este să ai răbdare să găseşti partenerul potrivit, dar asta înseamnă să tot experimentezi sau, aşa cum ai spus tu, să mergi la un psiholog, fiindcă nu este o ruşine, mai ales că eşti conştientă de ceea ce ţi se întâmplă. E foarte bine ca într-o situaţie de acest gen să cerem ajutorul specialiştilor fiindcă ei ştiu cel mai bine să ne îndrume.

 

 
 
Loading...