Rolul fanteziilor sexuale este de a condimenta viaţa sexuală şi a o face mult mai fascinantă. Însă foarte puţine persoane au curaj să vorbească despre ele cu partenerii de viaţă, de frică să nu fie judecate greşit.


Reprezentanţilor sexului puternic le trec prin cap tot felul de scenarii erotice, imaginaţia fiind cel mai puternic afrodisiac. În articolul de mai jos, aflaţi care sunt adevăratele fantezii sexuale preferate de bărbaţi.

Sex cu o infirmieră sau cu o profesoară rea

Fanteziile acestea se referă într-o aorecare măsură la a fi dominat, deoarece infirmierele şi profesoarele sunt personaje care deţin un nivel de autoritate şi de aceea se află la conducere. În fantezie, femeia trebuie să fie afurisită şi poruncitoare, spunându-i bărbatului ce trebuie să facă, acţiuni care fie îi pot face niţel rău, fie îl pot excita. O infirmieră şi-ar putea pune, de exemplu, o mănuşă de cauciuc, pentru a explora orificiile bărbatului, în timp ce el stă în patru labe, desigur!

Sexul cu o şcolăriţă

Este o altă fantezie majoră pentru mulţi bărbaţi. Şi nu se referă la pasiunea pentru fetiţe, ci la elementele de recuzită. În această fantezie, vestimentaţia devine realmente importantă. Femeia ar trebui să poarte o ţinută clasică de şcolăriţă, de exemplu, o fustiţă plisată şi ciorapi trei sferturi, cu părul prins cu bentiţă sau legat în două codiţe.

Sex în grup cu două femei

Cei mai mulţi bărbaţi visează la un episod sexual în trei, mai exact se visează împreună cu două femei. Fantezia aceasta este alimentată de dorinţa de a avea două femei, nu una, care să îi satisfacă nevoile.Totul se rezumă la satisfacere! Două femei care se luptă pentru a-i furniza plăceri, ce poate fi mai bine? În această fantezie, descrisă frecvent în filmele pentru adulţi, femeile fac puţină dragoste şi între ele, nu fiindcă ar fi lesbiene, ci fiindcă susţin un spectacol pentru publicul lor privat-bărbatul.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: