Foarte puţine persoane discută despre orgasmul în somn, deşi este un fenomen cât se poate de normal. Acesta nu apare în urma stimulării organelor genitale, ci este provocat doar de activitatea creierului, spun specialiştii. În articolul de mai jos aflaţi câteva lucruri despre orgasmul în somn.


Bărbații au mai mari șanse să aibă parte de orgasme în somn când nu sunt activi sexual. Visele umede sunt mai frecvente în perioada pubertății și a adolescenței, înainte ca un băiat să se masturbeze sau să facă sex în mod regulat. Dar este posibil să li se întâmple și bărbaților mai în vârstă.

Când un bărbat are un orgasm în somn acesta se numește emisie nocturnă sau vis umed. Atunci el ejaculează în somn. Este un lucru important, însă băieții cărora li se întâmplă nu sunt dispuși să dezbată acest subiect prea ușor.

Bărbații pot avea multe erecții noaptea, dar nu și orgasm. Studiile arată că bărbații care au erecții totale sau parțiale în cursul nopții nu au parte de multe ori și de ejaculare. Asta nu însemană neapărat că au parte de vise erotice, ci doar de o recirculare a sângelui în zona genitală.

Nu încerca să obții un orgasm în somn. La fel ca orgasmele conștiente, cele avute noaptea, în somn, au loc în mod spontan. Dacă te forțezi să ai unul, nu vei reuși. Te poți gândi la lucruri sexy înainte de culcare, poți dormi pe burtă sau asclutând muzică incitantă, dar nimeni nu îți poate garanta că vei avea unul. Nu te stresa și într-un final vei avea parte de un orgasm în somn.

Orgasmele în somn sunt perfect normale și chiar grozave. Orgasmul în somn este un fel de cadou din partea creierului. Este un semn că libidoul și fanteziile sexuale funcționează cum trebuie. Nu ar trebui să te simți vinovat că îl ai, chiar dacă visul erotic care a însoțit orgasmul în somn a avut și elemente ciudate. Visele sunt simbolice, nu trebuie să le iei ca atare.

 

Loading...
Citeste tot despre: