Din păcate, natura nu a fost darnică cu toţi bărbaţii, astfel că unii sunt mai dotaţi, iar alţii mai puţin. Dacă te numeri printre norocoase şi ai un iubit din prima categorie nu trebuie să te sperii că actul sexual ar putea fi o experienţă neplăcută sau dureroasă.


Reprezentantele sexului frumos cred că un penis cu o dimensiune normală poate fi mult mai satisfăcător decât unul mai mare, ceea ce nu este în totalitate adevărat. Şi bărbaţii mai înzestraţi de natură pot satisface o femeie dacă au atitudinea potrivită. Dacă se întâmplă ca iubitul tău să fie mai dotat şi nu vrei să ajungi să renunţi la relaţie din cauza asta, învaţă cum să faci sex cu el.

Nu uitaţi de lubrufiant, are un rol esenţial

Dacă ai un soţ sau un iubit cu un penis supradimensionat, nu trebuie să te îngrijorezi atunci când sunteţi în intimitate. Chiar dacă reuşeşti să te lubrifiezi natural aşa cum trebuie, în cazul unui penis mai mare lubrifiantul este cel mai indicat. Acesta trebuie să fie de foarte bună calitate, pe bază de apă sau silicon. Cu atât mai mult genul acesta de lubrifianţi nu afectează în nici un fel prezervativul.

Evitaţi pe cât posibil poziţiile pe la spate sau sexul anal

Pentru reprezentantele sexului frumos care au la dispoziţie un penis cu mărimi generoase, sexul în poziţia doggy-style şi sexul anal nu sunt recomandate. Pot fi un chin pentru femeie şi un motiv de ceartă cu iubitul. Din acest motiv, sunt ideale doar poziţiile în care partenera de viaţă poate controla atât mişcărie, cât şi adâncimea penetrării. De exemplu, poziţia deasupra este recomandată, pentru că nu permite penisului să intre în întregime în vagin.

Insistaţi pe preludiu, nu vă grăbiţi

Preludiul creează o legătură profundă între parteneri, excită, pregăteşte corpul pentru ceea ce va urma și din acest motiv trebuie să îi acordați o foarte mare atenție. Cu atât mai mult trebuie să insistaţi pe el, dacă se întâmplă ca partenerul să fie mai dotat. Penetrarea trebuie făcută cu grijă, cât mai lent, astfel încât actul sexual să fie extrem de plăcut.  

 

 
 
Loading...