Dacă nu ştiaţi, cheful de sex poate veni şi datorită unor alimente, care sunt considerate afrodisiace naturale. Un afrodisiac este orice ne excită şi poate să fie un aliment, un miros sau o imagine. Afrodisiacele cresc libidoul şi prezintă avantajul că sunt la îndemâna oricui.


Piersicile

Conţin vitamina A care stimulează funcţia tiroidei şi producerea progesteronului. Merită consumate deoarece au un puternic efect afrodisiac şi ajută la o mai bună activitate intimă.

Stridiile crude

Sunt cele mai bune afrodisiace cunoscute. Sunt bogate în zinc şi ajută la creşterea producţiei de spermă şi testosteron. Stridiile conţin şi dopamină, un hormon care ajută la creşterea libidoului. Consumaţi stridii împreună cu partenerul ca parte a preludiului înaintea unei partide de sex.

Avocado

Oferă organismului multă energie. Conţine vitamina B6 (un element nutritiv care creşte producţia de hormoni de sex masculin) şi potasiu (care ajută la reglarea funcţiei tiroidei la femei), două substanţe care încurajează creşterea libidoului la ambele sexe.

Mierea

Include mierea în jocul vostru erotic și vei avea parte de momente intense. Nu numai că vei sparge monotonia, dar îți va stimula și libidoul. Aceste ingredient conține boron, o substanță care reglează nivelul de estrogen și testosteron. Ambii hormoni sunt cunoscuți pentru faptul că stimulează pofta sexuală.

Ciocolata

Conţine un stimulent numit feniletilamină, care induce o stare de bine similară celei provocate de endorfine. Cu atât mai mult este unul dintre cele mai eficiente alimente afrodisiace, fiind şi un simbol al pasiunii şi romantismului. Se spune că femeile produc de aproape patru ori mai multe endorfine după ce mănâncă ciocolată decât un urma unui preludiu pasional.

Pepenele verde

Acest fruct te va ajuta să transformi o noapte banală într-una plină de pasiune și de plăceri nebănuite. Pepenele verde este bogat în licopen și citrulină, care stimulează circulația sanguină și relaxează vasele de sânge.

Bananele

Conțin vitamina B și potasiu, substanțe necesare pentru producția de hormoni sexuali. Bananele nu sunt doar un afrodisiac bun pentru femei, ci și un stimulent vizual pentru bărbați, astfel că ar trebui să îi inciți imaginația cu un moment erotic.

Ardeiul iute

Ardeiul iute conţine capsaicină, o substanţă care ajută la eliberarea de endorfine în creier. Endorfinele scad senzaţia de durere, creează euforie şi eliberează hormonii sexuali, dând poftă de sex.

 

 
 
Loading...