Nu este vorba despre o oră târzie în noapte, dar nici despre toiul zilei. Cercetătorii britanici au studiat şi această temă şi au descoperit că dimineaţa este momentul ideal pentru a face sex, dacă vrei să atingi punctul maxim al plăcerii.


Cercetările realizate de oamenii de ştiinţă britanici relevă faptul că dacă faci dragoste dimineaţă, starea ta de bine va fi asigurată pentru mare parte din zi Mai mult, vrei să-ţi menţii sănătatea mintală şi fizică? Nu te da aşa de repede jos din pat! Studiile în acest sens arată că adulţii care obişnuiesc să facă dragoste încă de la prima oră a dimineţii se simt mai optimişti, mai plini de viaţă. Dacă mai era necesar un alt argument, sexul de dimineaţă ajută la întărirea sistemului imunitar, mai ales acum, în lupta cu virusul care a cucerit lumea.
„Făcând sex dimineaţa, se eliberează oxitocină, hormonul dragostei, care le face pe cupluri să se simtă iubite şi rămân ataşate pe tot parcursul zilei“, a declarat specialisul american, doctorul Debby Herbenick.
Autor al cărţii „Because It Feels Good“, doctorul Herbenick, a adaugat: „de asemenea, te face să te simţi mai puternic şi mai frumos“.

Află aici care este ora ideală pntru a face sex, ca să te bucuri de orgasme intense.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: