De cele mai multe ori, poţi sabota o relaţie încă de la primele întâlniri. fără să ai însă intenţia asta. Deseori, la începutul unei relații putem crea o imagine falsă despre noi însene. Fie suntem încă rănite de pe urma relațiilor anterioare, fie nu suntem cu adevărat pregătite pentru o nouă relație de cuplu, încercăm în mod fals să părem greu de cucerit, distante, pretențioase.


Pretențiile au legătură cu alegerea partenerului potrivit ție și nu cu testele la care îl supui pentru a vedea ce e dispus să facă pentru tine. Anumite reacții și atitudini din partea ta îi pot testa inclusiv limitele, iar el să decidă să se distanțeze. Nimeni nu caută o relație care e dificilă încă de la început.

În consecință, tu fie îl vei considera nedemn, fie respingerea lui nu va face decât să reconfirme o credință a ta, despre propria persoană, fondată pe neîncredere și stimă de sine scăzută. Gândește-te, atunci când vrei să prezinți anumite comportamente, dacă aceasta este impresia pe care vrei să o lași noului tău partener.

 

Loading...