Odată cu trecerea timpului, în multe cupluri se instalează rutina și este din ce în ce mai greu să găsești modalități de a-ți surprinde partenerul. Totuși, sunt câteva trucuri de care poți ține cont pentru a recondimenta viața sexuală.


Sex. Cuvântul poate evoca un caleidoscop de emoții. De la dragoste, sensibilitate, tandrețe la dorință, anxietate și dezamăgire - reacțiile sunt la fel de variate ca experiențele sexuale însele. Mai mult de atât, mulți oameni se vor întâlni cu toate aceste emoții de-a lungul timpului.

Fă-ți timp pentru discuții

Există două tipuri de conversații sexuale: cele pe care le ai în dormitor și cele pe care le ai în afara lui. Este perfect normal să vorbești cu partenerul despre ceea ce simți în pat, dar cel mai bine este să porți această discuție într-un cadru neutru.

Folosește lubrifiant

De multe ori, femeile pot simți disconfort în timpul actului sexul, cel mai des cauzat de uscăciunea vaginală. Acest lucru dăunează activității sexuale. Problema poate fi ușor corectată cu ajutorul unor lubrifiante și geluri. Folosește aceste metode cu toată încrederea, pentru a evita disconfortul sexual care poate duce la scăderea libidoului și creșterea tensiunilor în relație. Când lubrifianții nu mai funcționează, discută cu medicul tău despre alte metode.

Descoperă şi alte trucuri pentru a condimenta viaţa sexuală pe clickpentrufemei.ro.

 

Atât ar trebui să dureze o partidă de sex!
Runda a doua. Cum o convingi să faceți din nou sex

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: