Aprecierea este un pilon important al oricărei relaţii funcţionale şi nu trebuie să lipsească între parteneri. Nu poţi vedea în el sau ea doar defecte, iar din momentul în care vei începe să apreciezi parţile pozitive ale partenerului, el va face acelaşi lucru, iar relaţia de cuplu se va întări considerabil


Nu uita să apreciezi absolut tot ceea ce iubitul tău face pentru tine, chiar şi cele mai neînsemnate gesturi. Şi cel mai important: să îi arăţi că apreciezi ce face pentru tine şi pentru relaţia voastră.

Este recomandat să te comporţi cu el exact aşa cum ai vrea ca el să se comporte cu tine. Dacă vrei mai mult romantism, gândeşte-te ce ai în momentul de faţă şi cât de minunat este el pentru tine. Ţine minte că primeşti exact cât dăruieşti, iar asta ar trebui să fie suficient cât să te facă să fii atentă cu iubitul tău.

Este important ca tu să ai grijă ca partenerul tău de viaţă să se simtă bine alături de tine, iar el cu siguranţă va face acelaşi lucru. Aşa că începe să fii recunoascătoare pentru micile gesturi care par neînsemnate. Cheia spre fericire în cuplu este aprecierea reciprocă.

 

 

 

Loading...