Este bine cunoscut faptul că sexul la telefon este una din fanteziile cel mai des întâlnite atât în mintea bărbaților, cât și a femeilor. Avem câteva sfaturi pentru sex la telefon care să vă ajute în acest sens.


Sexul la telefon este o modalitate perfectă de a ține flacăra pasiunii aprinsă în cuplu. Cu atât mai mult rutina poate fi îndepărtată foarte ușor cu practici de acest gen. Iată câteva sfaturi pentru sex la telefon.

Sfaturi pentru sex la telefon: Începe ușor, cu sms-uri

Unul dintre cele mai bune sfaturi pentru sex la telefon este ca atunci când vreți să puneți în practică o asemenea fantezie să fiți prudente la început, pentru a vedea dacă și iubitul este de acord cu această metodă. În primă fază trebuie să îi trimite-ți un mesaj  de verificare și vedeți cum reacționează. Dacă intră în joc și pare a fi dornic de această experiență, puteți să mergeți mai departe.

Sfaturi pentru sex la telefon: Adoptă o voce sexy

Trebuie să țineți cont de faptul că pentru a vă incita iubiții la telefon, vocea are un rol foarte important. Aceasta trebuie să fie sexy exact ca cea din timpul partidelor de amor, blândă, iar pauzele dintre cuvinte destul de rare, încât să-i dai timp imaginației partenerului să lucreze. Gemetele sunt esențiale, iar respirația trebuie să fie sacadată. Cu siguranță această atitudine îl va excita și îl va înnebuni de plăcere. Fără îndoială, acesta este considerat unul dintre cele mai interesante sfaturi pentru sex la telefon.

Sfaturi pentru sex la telefon: Pregătește atmosfera

Ca orice act sexual și discuțiile la telefon necesită puțină pregătire. O baie fierbinte, câteva lumânări parfumate și nu în ultimul rând o lengerie sexy, vă vor face să fiți mai relaxate și să intrați într-o atmosferă intimă. De asemenea, un pahar de vin roșu vă va dezinhiba și vă va da curaj pentru ceea ce va urma să faceți.

Sfaturi pentru sex la telefon: Descrie detaliat cele mai ascunse fantezii ale tale

Ca să vă incitați la maximum partenerii la telefon trebuie să le povestiți în detaliu cele mai ascunse fantezii ale voastre. Nimic nu îi vor excita mai tare decât confesiunile voastre fără perdea. Spuneți-le pe unde ați vrea să fiți atinse și ce ați vrea să vă facă. Pentru asta aveți nevoie de imaginație și de un vocabular bogat pentru a face față unei partide de sex la telefon. Un alt amănunt de care trebuie să țineți cont atunci când vă hotărâți să puneți în practică această fantezie, partenerii trebuie să se cunoască foarte bine unul pe altul și să aibă încredere deplină. Putem spune că acesta este unul dintre cele mai bune sfaturi pentru sex la telefon.

Gaseste-ti jumatatea pe primalove

Loading...
Citeste tot despre: