Au dat şpagă să le fie premiate fundurile! Trei brazilience sunt acuzate că au mituit organizatorii concursului “Miss Poponeţ” ca să ajungă pe primele trei poziţii.


Indianara Carvalho, de 22 de ani, a devenit, luni seara, Miss Fund 2014. Blonda cu forme voluptuoase jură că a câştigat „pe barba ei” mult râvnitul titlu, deşi este acuzată de contracandidate că a dat şpagă să fie desemnată posesoarea celui mai frumos posterior din Brazilia.

Alături de tânăra şpăgară se mai află ocupantele locurilor 2 şi 3, Cláudia Alende (21 de ani) şi Rebeka Francis (23 de ani). Focoasele brunete sunt acuzate că au mituit juraţii cu 157.000 $ (556.445 lei) ca să fie favorizate în finala care a avut loc la São Paulo, aflată la a patra ediţie. Rebeka, reprezentanta regiunii Rondônia, a profitat şi de prietenia cu jurata Andressa Urach (27 de ani), desemnată Miss Fund în 2012.

miss-poponet.jpg

Andressa Urach (27 de ani) i-a convins pe juraţi în 2012 că are cel mai sexy fund din lume
Foto: Guliver/Splashnews

Blonda a fost dată afară din juriu, după ce s-a aflat că are o idilă pe ascuns cu ea. În cazul în care acuzaţiile se dovedesc a fi întemeiate şi spaga dată juraţilor va fi dovedită, câştigătoarea va rămâne fără premiul de 22.000 $ (78.302 lei), contractele de modeling şi apariţiile în reviste. Şpăgarele riscă până la trei ani de închisoare.

Loading...