Dacă nu te simţi confortabil cu imaginea trupului tău, lumina ar putea transforma partida de dragoste într-un fiasco. Fiind îngrijorat va fi imposibil să te bucuri de acţiune, iar în cazul femeilor să ajungă la orgasm.


Cele mai multe persoane preferă să facă sex pe întuneric pentru că astfel corpurile lor nu sunt vizibile, ele având probleme cu nuditatea în faţa partenerului de viaţă. Din păcate, o imagine de sine precară poate afecta plăcerea sexuală. Chiar dacă nu îţi găseşti propriul corp prea atractiv, în niciun caz nu trebuie să te comporţi ca modelele de pe copertele revistelor.

Încearcă să fii conştientă de faptul că acest tip de atitudine limitează experienţele în timpul actului sexual, care ar trebui să fie sincere şi fără inhibiţii. Şi, până la urmă, indiferent cum arăţi, încrederea în tine e cea care te face să arăţi atractivă.

Pentru a-ţi învinge timiditatea, trebuie să începi prin a te respecta şi a-ţi construi , încetul cu încetul, o atitudine pozitivă faţă de propriul corp. Cu siguranţă poţi face acest lucru. Tebuie să ai în vedere că fiecare individ, chiar dacă este mai plinuţ sau mai slab, are un organism unic. De asemenea, respectând o alimentaţie sănătoasă îţi poţi îmbunătăţi silueta.

 

 
 
Loading...