Cei mai mulţi bărbaţi nu pot lega o relaţie cu o femeie de care nu sunt atraşi sexual. Atracția sexuală e cel mai important criteriu pentru bărbați atunci când își aleg partenerele, dar, dacă vine vorba de cea cu care vor rămâne pe viață, aceasta reprezintă doar 50%, fiind prețuită, în proporții egale, în raport cu alte calități, spun specialiştii.


Se pare că sexul devine foarte important într-o relație, mai ales când ceva nu merge bine. Dacă, de obicei, lucrurile sunt în regulă, cuplurile stabile nu par să pună prea mult accent pe viața sexuală, dar, dacă unul sau amândoi partenerii sunt frustrați din acest punct de vedere, atunci relația se clatină.

În aceste condiții, cei doi ar putea să găsească tot felul de pretexte de ceartă, mai mult sau mai puțin realiste, însă motivul adevărat va fi, uneori chiar fără ca partenerii să realizeze, frustrarea sexuală.Cu cât cei doi se ceartă mai mult, cu atât vor face dragoste mai rar și așa vor intra într-un cerc vicios, care pune întreaga relație sub semnul întrebării.
 

Loading...