Când doi oameni decid să formeze un cuplu, fiecare vine cu „bagajul” său. Familia, prietenii și colegii formează o galaxie în jurul căruia cuplul orbitează, supus diferitelor centre de gravitație. În articolul de mai jos, află în ce mod pot influenţa persoanele apropiate relaţia cu noul partener. Au dreptul să îţi spună cu cine poţi forma un cuplu şi cu cine nu?


Există posibilitatea ca atunci când intri într-o relaţie, familia şi prietenii să nu îl placă pe noul partener. Această situație poate afecta negativ relația, pentru că partenerul se poate simți prost, poate simți că este pusă asupra sa o presiune inutilă sau se poate simți nerespectat.

Oricât de neplăcută şi frustrantă este situaţia, nu faci o greşeală dacă asculţi şi punctele lor de vedere. E posibil să se înşele în privinţa lui, să-l nedreptăţească, să nu-l cunoască aşa cum îl cunoşti tu, dar e posibil şi să aibă dreptate şi să vadă lucrurile aşa cum tu, datorită sentimentelor, nu le observi.

Nu înseamnă că trebuie să îţi pierzi încrederea în partenerul tău şi să te distanţezi de el îmediat ce ceilalţi îţi spun că nu îl plac. Poate fi vorba, în unele cazuri, de o greşeală, de lipsa unei conexiuni. Nu ceilalţi ar trebui să îţi spună cu cine poţi forma un cuplu şi cu cine nu, numai că, uneori, intuiţia lor te-ar putea salva dintr-o relaţie nepotrivită.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: