Când vine vorba de dragoste, multe persoane au o idee greșită despre ce înseamnă cu adevărat. Probabil, din cauza filmelor romantice, cu finaluri spectaculoase, avem tendința să credem că dragostea nu dispare niciodată, că rămâne la fel de pasională pe parcursul vieții și că îți vei aminti mereu de primele momente petrecute împreună.


Este important să știi că dragostea, mai bine spus sentimentul de îndrăgostire, are o reacție chimică similară cu cea a drogurilor și tocmai de aceea probabil tânjim după ea mereu. Însă, având în vedere că ar trebui să fii conștient de cum stau lucrurile în realitate, este perfect normal să nu mai simți absolut totul ca la început.

În plus, dacă tot vrei să te gândești la toate filmele romantice, gândește-te că de cele mai multe ori poveștile sunt prezentate până la un anumit punct, de regulă cel al căsătoriei. Rareori sunt prezentate și aspectele mai dificile și situațiile grele, așadar atunci când vei mai suspina la povești de dragoste, amintește-ți că acestea sunt și vor rămâne doar povești, iar realitatea, cu toate greutățile poate fi chiar mai plăcută lângă persoana potrivită.

 

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: