De cele mai multe ori, timpul erodează pasiunea, iar problemele de zi cu zi o subminează şi ele. Totuşi, depinde de voi ca, din când în când, sa reîmprospataţi iubirea şi să vă simţiţi nu ca la început, ci poate chiar mai bine. Iată ce puteţi să faceţi:


Ar fi bine să vă faceţi timp şi pentru a sta pur şi simplu unul cu celălalt, să vă plimbaţi, să ieşiţi în oraş. Vorbiţi mai mult şi nu doar despre lista de cumpărături sau despre ce ar mai fi de făcut în casă. Sexul nu este o parte cu totul diferită a relaţiei. Dacă există intimitate între voi, dacă obişnuiţi să comunicaţi uşor şi vă face plăcere să fiţi împreună, şi contactul va fi mai satisfăcător.

În schimb, atunci când vă întâlniţi doar noaptea în pat sau vă certaţi o bună parte a zilei, şi viaţa voastră intimă are de suferit. O altă problemă ar putea fi faptul că tu nu-i spui ce anume ai vrea şi ce anume nu-ţi place. Dacă ai dureri la contact, mergi mai întâi la medic pentru a vedea dacă nu este o problemă ginecologică. Alteori, este cazul să schimbaţi ceva anume în viaţa voastră intimă. Poate ai nevoie de un preludiu mai lung. Poate îţi lipseşte partea romantică a relaţiei. Nu îi reproşa şi nu începe o  discuţie la „rece” în care să îţi exprimi nemulţumirile. În schimb, ia iniţiativa şi propune-i ceva nou ce îţi plăcea şi nu s-a mai întâmplat demult. Cumpără ulei de masaj, lumânări parfumate sau orice altceva ar putea să te inspire.

 

 
 
Loading...