Bărbații au capacitatea înnăscută de a oferi și primi afecțiune, de a face sex oriunde şi oricând. Oricare ar fi motivația pentru care ei fac sex, în spatele acesteia există anumite emoții de care bărbatul poate fi sau nu conștient. Atunci când bărbații sunt stresați, anxioși, respinși, triști, ei simt o nevoie mai puternică de a face sex, comparativ cu femeile, care își doresc mai multă apropiere emoțională.


Bărbații descarcă tensiunea prin sex, în timp ce femeile vor să vorbească, să simtă că au pe cineva alături. De fapt, sunt două nevoi exprimate diferit. Bărbații, la fel ca și femeile, au temeri, emoții, își fac griji despre cum se va consuma actul sexual, cum să fie cât mai atenți pentru a nu răni.

Noile studii arată că o treime dintre bărbații moderni au nevoie să fie iubiți pentru a face dragoste. În adâncul sufletului lor bărbații sunt îngrijorați, par să aibă mai multă putere, iar educația îi forțează să nu-și permită momente de slăbiciune, ceea ce le creează un puternic sentiment de ruptură între ce simt cu adevărat și ce arată în exterior.

De asemenea, este important să înțelegem că dorința sexuală se naște în creier și coboară la organele sexuale, nu invers.

 

 
 
Loading...