E distractiv şi surprinzător cum nişte băuturi pot stimula dorinţa sexuală. Acestea merită savurate înaintea unui moment intim, dacă simţiţi că sunteţi puţin inhibaţi.


Se spune că alcoolul distruge sexul iremediabil. Aşa este, însă vorbim despre alcoolul băut în cantităţi mari. Iată câteva băuturi care acţionează ca un afrodisiac şi vă stimulează dorinţa sexuală.

1. Şampania

Şampania este una dintre cele mai apreciate băuturi care stimulează dorinţa sexuală. Ca orice altă băutură alcoolică dezinhibă, iar un pahar-două de şampanie creează o atmosferă specială, facilitând apropierea intimă.

2. Vinul roşu

Este considerată una dintre cele mai bune băuturi care îţi fac poftă de sex. Dacă aveţi o întâlnire romantică şi vreţi să savuraţi o băutură care să vă stimuleze sexual, vinul roşu este alegerea perfectă. Pe lângă faptul că te dezbracă de inhibiţii, îţi pune şi sângele în mişcare, iar asta înseamnă că şi zona genitală va fi bine stimulată din acest punct de vedere.

3. Ceaiul de Ginseng

Ginsengul este unul dintre cele mai cunoscute afrodisiace, fiind folosit din cele mai vechi timpuri. Ajută la dilatarea vaselor de sânge periferice, determinând o creştere a fluxului de sânge din arterele şi venele penisului. Se spune că această băutură le dă bărbaţilor vitalitatea unui armăsar, având într-adevăr un efect afrodisiac puternic.

4. Ceaiul de chimbir şi scorţişoară

Este una dintre acele băuturi care îţi fac poftă de sex recomandate. Acest ceai îmbunătăţeşte circulaţia în zona pelviană şi din partea inferioară a abdomenului, fapt care creşte libidoul. Această băutură este recomandată şi femeilor fiindcă duce la creşterea lubrifierii vaginului.

5. Suc natural de fructe de pădure

Cu toţii ştim că fructele de pădure sunt foarte sănătoase şi au şi rol de afrodisiac. Pe lângă vitaminele care te vor energiza pentru o noapte întreagă plină de pasiune, îţi fac şi pielea să stălucească. Trebuie să ştiţi că nu este nevoie doar de alcool ca să îţi vină cheful de sex.

 

 

 
 
Loading...