Nu doar bărbaţii obişnuiesc să întoarcă capul după o femeie frumoasă. Şi reprezentantele sexului frumos o fac şi apreciază un tip care se evidenţiază datorită fizicului bine proporţionat. Aşadar, dacă te-ai întrebat vreodată, ce găsesc femeile irezistibil la corpul unui bărbat, acum ai ocazia să afli răspunsul.


Umerii bine definiţi

Cele mai multe femei recunosc că sunt înnebunite după bărbaţii cu umerii lati şi bine lucraţi la sala de sport. Aceştia sunt irezistibili in ochii femeilor şi sunt semn al puterii şi masculinităţii. Reprezentantele sexului frumos consideră că bărbaţii cu umerii bine definiţi sunt sexy şi atractivi. Aşa că, dragi bărbaţi nu vă rămâne decât să mergeţi la sala de sport, dacă vreţi ca femeile să se dea în vânt după voi.

Fundul provocator

Nu este nici un secret că şi femeile se uită după fundul bărbaţilor, mai ales dacă aparţine unui tip atletic . De multe ori, au în fantezii bărbaţi cu un posterior rotund şi obraznic pe care să-l ciupească sau să-l lovească uşor cu palma.

Mâinile îngrijite

Femeile se uită cu atenţie la mâinile unui bărbat şi apreciază când acestea sunt curate şi bine întreţinute. Mâinile spun foarte multe despre personalitatea bărbatului şi despre felul în care îşi acordă atenţie. Din acest motiv, este bine ca măcar o dată la două săptămâni, bărbaţii să meargă la un salon pentru a-şi face atât manichiura, cât şi pedichiura.

Abdomenul plat

Trebuie să recunoaştem că cele mai multe femei sunt atrase de un abdomen bine lucrat şi nu neapărat plin de pătrăţele, dar vor ca stomacul să fie plat. Oare câte doamne sunt tentate să meargă în pat cu un tip care are o burtă mare şi dezgustătoare?

 

 
 
Loading...