Există împământănită ideea potrivit căreia bărbaţilor nu le plac femeile inteligente, astfel că multe încearcă să atragă atenţia acţionând nenatural, pretinzând o frivolitate extremă. În realitate, însă, potrivit studiilor realizate, bărbaţii care doresc să contruiască o relaţie serioasă puternică sunt atraşi de femeile inteligente.


Aşadar, aproape orice bărbat va manifesta un interes crescut pentru o persoană inteligentă, complexă, despre care are mereu ceva de aflat sau de la care învaţă lucruri noi şi interesante. De aceea, este foarte important să ai propriile pasiuni, să ştii ce vrei de la tine, să ai standarde, să îţi pui mereu noi scopuri şi misiuni de îndeplinit.

Pe scurt, să fii o persoană activă, aflată într-un permanent proces de dezvoltare şi acumulare de noi cunoştinţe. În acest fel, vei împuşca trei iepuri dintr-o lovitură: tu vei deveni pe zi ce trece o femeie tot mai puternică şi mai stăpână pe tine, el te va admira şi iubi tot mai mult şi pe lângă asta îşi va dori să se ridice la înălţimea ta, va fi mult mai motivat în acţiunile proprii.

 

Loading...
Citeste tot despre: